Chloe Grace Moretz Kris Jenner Lily Costner Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten ismét láthattunk nagy telitalálatokat és előnytelen szetteket. Megmutatjuk a kedvenceinket, és akiknek ezúttal nem sikerült - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Behálózva

A hálóberakásos fekete ruhát ketten is ügyesen viselték a vörös szőnyegen. Olivia Munn kreációja tökéletes, kiemeli az alakját, és egy egész kicsit szexi is. Sarah Paulson inkább a visszafogott stílust képviselte, de elegáns lett az összhatás. Talán a szoknyarész az egyetlen gyenge pontja a szettnek: mi inkább testhezálló fazont választottunk volna a deréknál bővülő helyett.

A hét combvillantásai

Gwyneth Paltrow és Lily Costner is a földig érő, magasan sliccelt, lábvillantós ruha mellett döntött. Mindkét szőkeség szuper színt választott: Gwyneth elég direktnek tűnő oldalmellet villantott, Lily inkább a diszkrétebb mell alatti kivágással próbálkozott. A színésznők kiegészítők nélkül, egyszerű, egyenes hajjal vonultak a vörös szőnyegen, amellyel általában nem lehet mellélőni.

Előnytelen választás

Mikor megy már ki végre a divatból a pánt nélküli ruha? A nagymellűeknek előnytelen, a kismellűeken nem mutat jól, tehát a nők igen kevés százalékának javasolt a csőtop és a pánt nélküli ruha. Sheridan Smith és Maddie Hill mégis próbálkoztak vele. Mindkettőjük ruhájának a szoknyarésze és a színe is remek választás, de a felsőrészeket sürgősen kicserélnénk, illetve, ha már muszáj a pánt nélküli, legalább semmiképp sem feltűzött hajjal.

Pluszkilók a ruha miatt

Mi ez a ruhaköltemény, kedves Octavia Spencer? Főleg azzal a papucsszerű szandállal. A színésznő gömbölyű formáját pont a rossz irányba befolyásolja a bársonyos-hálós szett, legközelebb érdemes figyelni az anyagválasztásra! Hasonló hibát követett el Kris Jenner, de ő nem az anyaggal, hanem a színnel hibázott: a hófehér ugyanis erősíti az alakot. A hófehér testhezálló ruha pedig pláne.

Kislányosan

Nagy kedvencünk, Chloe Grace Moretz ezúttal is tudta, mi áll jól neki. A csipkés, kislányos fazonú aranyszínű ruhát mintha neki találták volna ki. Jessica Chastain ugyanilyen fazonú darabban jelent meg egy filmvetítésen, de ő a klasszikus kis fekete változatban, amiről pedig tudjuk, mindig, minden helyzetben megállja a helyét.

A hét kérdése

Mit látunk Jennifer Lopez lábán, csak nem egy bokaláncot? Az ultradögös díva szokatlan dolgokat tett: nemcsak, hogy ugyanazt a ruhát viselte, mint Maggie Grace néhány héttel ezelőtt, de még egy bokalánccal is megkoronázta. Lehet, hogy ő már tud valamit, amit mi nem, és a '90-es évek divatja közeleg ismét?

Forrás: AFP

Te hordanál bokaláncot?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.