Matróz stílus és sok-sok rózsaszín - esküvői dekortrendek 2015-re

esküvő esküvő 2015 dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rózsaszín, a pasztellszínek és a vintage stílus még mindig nagyon népszerűek, ha esküvői dekorációk kerülnek szóba. Ám idén is van számtalan újdonság a palettán, legyen szó színekről, stílusokról, vagy akár süteményekről.

Dekorálj, ahogy tetszik!

Azért, mert divat mondjuk a pink, eszedbe ne jusson azt választani a nagy napra - csakis a hozzátok passzoló színekből, fazonokból csemegézzetek. Imádjátok a tengert? Matróz stílusban is készülhet stílusos esküvői dekoráció. Rajongsz a rusztikus holmikért? Álmodd meg az esküvődet sok-sok fa kiegészítővel egy édes erdei étteremben. Maradnál a klasszikus púderszíneknél, a vintage stílusnál? Ez egyáltalán nem baj, sőt: a dekorációt feldobhatod még szuper lampionokkal, különleges virágfüzérekkel, egyedi ötletekkel.

Life.hu tipp

Tavaly a türkiz és az orchidea színű dekorációk hódítottak - inspirációért kattints IDE!

/1501/L_gy_2015128123855

Fényes sütemények, guszta gyümölcstornyok

A macaron még mindig sláger, színekben pedig nincs határ. A cuki színes, habos muffinok, a cupcake-ek is hódítanak, csakúgy, mint a nyalókaszerű csokigömbök, a cake popok. A stílusos és csábító poharas édességeket is bármikor megkóstolnánk, ha esküvőn járnánk, és egy guszta gyümölcstoronyra sem mondanánk nemet.

/1501/Ha_es2015128133933Mit viselnek a magyar menyasszonyok 2015-ben?http://www.life.hu/trend/20150126-menyasszonyi-ruha-trendek-itthon-2015-ben.htmlA tüll és a csipke változatlanul hódít, de természetesen idén is vannak új trendek a menyasszonyi ruhák terén. No és ott van még a menyecskeruha, ahol a tűzpiros jelentősége sokat veszített az utóbbi években. Lássuk, mik az idei népszerű trendek itthon.Trend--380 millió forint egyetlen esküvői ruhára - minden idők 11 legdrágább darabjahttp://www.life.hu/trend/20141223-a-vilag-legdragabb-eskuvo-ruhai-amiket-sztarok-viseltek-katalin-hercegne-diana-hercegne-amal.htmlFelejtsd el az esküvőiruha-kölcsönzést! A sztárok világában máshogy működik ez (is): dollármilliókat költenek egy-egy izgalmas darabra, amelyet általában egy-egy ismert tervező készít a számukra. Íme, minden idők 11 legdrágább ruhakölteménye. TrendAFPEsküvőd lesz? Hibák, amit NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20150126-eskuvoszervezes-2015-ben-hibak-amiket-ne-kovess-el.htmlNem véletlenül hívják a menyasszonyokat sokszor menyasszörnynek...Az esküvőszervezés nemcsak anyagilag, de lelkileg és fizikailag is megterhelő, ám fel lehet rá készülni. Esküvőszervező segítségével jártunk utána, mik azok a tipikus hibák, amiket nem szabad elkövetni a nagy nap megszervezésekor. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.