3 sminktipp zöld szemű macskanőknek

Forrás: www.becomegorgeous.com, www.zestyfashion.com, http://neotheprime.com -
smink zöld szem Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zöld szemet vétek nem kiemelni egy gyönyörű sminkkel. Próbálj ki új színeket, árnyalatokat, kombinációkat - Larion Oscar sminkmester elárulja, mire érdemes odafigyelni.

Pink, bézs - minden jöhet!

Fantasztikusan kiemeli a zöld szemet a halványrózsaszín, a pink, a levendula. A lilák közül az élénk hideg árnyalatok, a réz, a barna valamint a bézs és a földszínek, de a pasztellzöld, a banánsárga, a smaragdzöld is működik egy pici fekete kontrasztosítással.

Forrás: www.becomegorgeous.com, www.zestyfashion.com, http://neotheprime.com

A highlighter mindig tuti befutó!

Természetesen a highlighter fények, valamint a krémes illetve a matt szemhéjpúderek káprázatosan jól passzolnak a zöld szemhez. Számtalan lehetőség adódik számukra is, hogy még előnyösebb legyen a megjelenésük!

Forrás: Thinkstock, www.zestyfashion.com

Milyen rúzs passzol a zöld szemhez?

Ajkuk természetes ragyogásához nagyon jól illenek a nude, korall, lazac árnyalatok. Ha szenvedélyüket szeretnék felfokozni, válasszák bátran a narancsos piros vagy akár az izzó vörös ajakrúzst.

Forrás: http://aroundmakeup.com, Thinkstock

Tiltólistás sminkcuccok

Javaslom, hogy a zöld szemű hölgyek kerüljék a citrom, narancssárga, bordó, petrolkék, királykék, azúrkék szemhéjpúdereket a szemük kiemeléséhez.

Összeszedtünk néhány zöld szemű hírességet, a hölgy sztároktól lesd el a trükköket, az urak zöld szemében pedig gyönyörködj egyet!

/1502/Z_ld_20152141713

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.