Dekoltázsokkal készültek a sztárok a BAFTA-díjátadóra - És eljött Monica Bellucci is

fashion week ruha vörös szőnyeg BAFTA-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este rendezték Londonban a a Brit Film- és Televízió-művészeti Akadémia díjátadóját. A vörös szőnyegen idén a dekoltázsoké volt a főszerep.

Julianne Moore

Vitathatatlan: az 54 éves színésznő stíluskirálynővé érett. Ráadásul olyan magas szinten oktatja, milyen színeket érdemes vörös hajú nőként viselni, hogy magára vessen, aki nem tanul tőle. A piros - őt elnézve - magasan ajánlott.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Reese Witherspoon

A szőke színésznő sem spórolt a szexis megjelenéssel. Hiába volt ő maga a kaliforniai napsütés, a londoni idő miatt mintha az arcára fagyott volna a mosoly.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Nimrat Kaur

Az indai színésznő ismeri az ütős kombinációt: a rózsaszín finom nőiességét kombinálta a hiperszexi dekoltázzsal.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Lea Seydoux

A francia szépség napsárga ruhájában elhozta a nyarat a télbe. A királynői pózolást tanítania kellene.

Forrás: AFP

BAFTA 2015

Legjobb brit film: A mindenség elmélete
Legjobb film: Sráckor
Legjobb idegen nyelvű film: Ida
Legjobb rendező: Richard Linklater (Sráckor)
Legjobb színésznő: Julianne Moore (Megmaradt Alice-nek)
Legjobb színész: Eddie Redmayne (A mindenség elmélete)
Legjobb női mellékszereplő: Patricia Arquette (Sráckor)
Legjobb férfi mellékszereplő: JK Simmons (Whiplash)
Legjobb forgatókönyv: Grand Budapest Hotel

Gugu Mbatha-Raw

A brit színésznő annyira bájos, hogy muszáj megmutatnunk. A ragyogó orchidea 2014 trendszíne volt, így korábbi cikkünkből megtudhatod, kinek áll igazán jól és mivel érdemes kombinálni.

Forrás: AFP

Hofit Golan

Néha feltűnik egy-egy celeb is a vörös szőnyegen. Róla például "Kicsoda Hofit Golan?" címmel a Telegraph is írt cikket. Annyit tudni róla, hogy márkák arca, tévés személyiség és vörös szőnyeg addikt.

Forrás: AFP

Monica Bellucci

Forrás: AFP

Ki nyűgözött le a BAFTA-díjátadón?

BAFTA-gála: A legszebb macskaszemekhttp://www.life.hu/trend/20140217-bafta-gala-2014-a-legszebb-frizurak-es-sminkek.htmlA vasárnap esti londoni BAFTA filmes díjátadó még mindig lázban tartja a divatvilágot, így a legszebb ruhaköltemények után most összeszedtünk néhány emlékezetes sminket és frizurát. Lássuk, kik érdemelnek stílus-különdíjat!TrendAFPA fekete volt az úr a BAFTA-díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20140216-bafta-dijatado-2014-legszebb-ruhak-angelina-jolie-cate-blanchett-helen-mirren.html2013-ban is a fekete uralta a BAFTA-díjátadó vörös szőnyegét, és idén is sokan választottak éjfekete kreációkat a nagy napra. Púderszínek, igéző kékek, tűzpiros és üde mintás összeállítások helyett a színésznők sötét árnyalatokkal játszottak biztonsági játékot, és elvétve akadt csak egy-két sztár, aki valami más mellett tette le a voksát. Ki volt a legszebb? A cikk végén szavazhatsz!Trend--Unalmas BAFTA - Alig volt szép ruhahttp://www.life.hu/trend/20130211-a-legszebb-es-legrosszabb-estelyik-a-bafta-dijatadon-2013ban.htmlHogy a tervezők kreativitása mondott csődöt, vagy a sztároknak egyszerűen nem volt kedvük "rendesen" felöltözni a hideg, esős londoni időjárás miatt, azt nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy régen láttunk díjátadón ilyen unalmas ruhákat, mint a 2013-as BAFTA-n (British Academy of Film and Television Arts). Az est színe kétségkívül a fekete volt, és sajnos alig találtunk olyan színésznőt, aki a komor színt legalább a fazonnal egy kicsit megbolondította volna.TrendHollywoodi rafinéria újratöltve - Így kerülte el a villantást Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20150208-gorog-zita-sebtapasszal-kerulte-el-a-mellbimbo-villantast-a-story-galan.htmlGörög Zita okos lány: mutatott is magából valamennyit a Story-gálán, meg nem is. Bárki hihette volna azt, hogy a csipkéből készült top alatt nem visel semmit, de az egykori modell ezer éve ismeri a trükköket.TrendOrigoMiley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjérőlhttp://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.htmlNehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait.Trend--Ki viselete a legemlékezetesebb ruhát a Story-gálán? Most te döntheted el!http://www.life.hu/trend/20150208-milyen-ruhakat-viseltek-a-sztarok-a-story-galan-szavazas-es-fotok.htmlGörög Zita tényleg mellbimbót villantott? Medveczky Ilona otthon hagyta a nadrágját? Most akkor Muri Enikő nem tudja, mit illik felvenni a Story-gálára, vagy a többiek? A Life.hu megmutatja a 10 feledhetetlen ruhát, amiről most te mondhatsz véleményt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.