Álomszép modell volt a kis 16 éves Angie

Forrás: Sean McCall 1991 -
modell színésznő Angelina Jolie szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie-ról időről időre újabb és újabb képek kerülnek elő. A dögös színésznőről ezúttal most új fotókat láthatunk, mégpedig 16 éves korából. Wow! 

Eddig még nem ismert fotókat tett közzé a Mirror a tini Angelina Jolie-ról 1991-ből. A műtermi fotósorozatot az ismert celebfotós, Sean McCall készítette. Az akkor 16 éves Jolie egy szál bikiniben van, néhol feltűnik egy fejdísz vagy egy sejtelmes fátyol, de semmi több.

Angelina Jolie 1991 Forrás: Sean McCall 1991

Brad Pitt híres felesége ugyan még ma is gyönyörű, de ezeken az évtizedekkel korábbi fotókon - AMELYEKET ITT NÉZHETSZ MEG - egyenesen lélegzetelállítóan néz ki. Egyrészt már kész nő, másrészt még ártatlan kislány...

A fotózásról werkfilmet itt láthatsz:

Mutattunk már róla régi képeket

Angie már kislányként is gyönyörű volt, és erre bizonyítékunk is van. Kattintsatok! Húszévesen pedig már biztosan ő volt minden férfi álma, nézzétek csak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.