Mutasd a bugyidat, megmondjuk, ki vagy! - Vajon inkább Rihanna vagy Miley vagy lélekben?

személyiség fehérnemű francia bugyi sportos tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérnemű egy titkos ruhadarab, amiről csak te magad tudod, milyen fajta lapul a ruhád alatt, na meg a pasid. Az, hogy mit választasz, a stílusodtól függ, a stílusod alapján pedig nagyjából meghatározható a személyiséged is. Lássuk, mit árul el rólad a bugyid!

Sportos sort

Sportos, csinos popsijú nő vagy. Nincs is szebb egy szexi sortos fazonú bugyinál egy kerek fenéken, és ezt így gondolod te is. Nem érdekelnek a divatlapok, úgy öltözöl, ahogy neked tetszik. Lehet rád számítani, jól érzik magukat az emberek a társaságodban. Innovatív vagy, karizmatikus, barátságos. Keményen dolgozol, és megszerzed, amit akarsz. Mindig játékban vagy.

Olyan vagy, mint Blake Lively.

Forrás: Thinkstock

Tanga

Rossz kislány vagy, ez nem kérdés. A tanga az alfanőstény szimbóluma, a vezérbugyi. Nem fogadsz el nemleges választ, üres szövegelést. Nem szeretnek veled veszekedni, mert nagyon tüzes vagy. Egy igazi férfifaló vagy, aki mindig kimondja, amire vágyik.

Olyan vagy, mint Beyoncé.

Forrás: Thinkstock

Bikini

Szereted a letisztult vonalakat és a kényelmességed, főleg, mikor az irodában ülsz. Imádsz otthon ülve sorozatokat nézni. Néha lustának tartanak, de te inkább kényelmesnek titulálnád magad. Imádod a fesztiválokat, türelmetlen és kreatív vagy, egy igazi szabad lélek.

Olyan vagy, mint Jemima Kirke.

Forrás: Thinkstock

Nagyibugyi

Imádnak az emberek, mert magasról teszel arra, mit gondolnak a bugyiválasztásodról. Nagyon erős karakter vagy. A hatalmas bugyid árulkodik arról, hogy nem gyakran bújsz ágyba pasikkal, és nem kedveled a szűk nadrágokat és a miniszoknyákat. Te vagy az a nő, aki a pasik helyett inkább a kedvenc sorozatait és a cicáját választja.

Olyan vagy, mint Zooey Deschanel

Forrás: Thinkstock

Csíktanga

Nem félsz megmutatni, micsoda szexdémon vagy. Imádod a társaságot, férfiak közelében érzed magad a legjobban. A nőket mindig is taszítottad, konkurenciát látnak benned. Te vagy a bulik lelke, aki sosem utasítja vissza az utolsó kör italt, de néha túllépsz a határaidon, mert nem akarod, hogy vége szakadjon a mókának.

Olyan vagy, mint Miley Cyrus.

Forrás: Thinkstock

Boxer

Visszafogott lány vagy, aki nem szereti magát lekötni. Állandóan a következő nagy projekten agyalsz már akkor, amikor a jelenlegi projekt felénél tartasz. Csendes vagy és visszahúzódó. Nem keresed az emberek társaságát, de az igazi barátaidhoz hűséges vagy.

Olyan vagy, mint Nicki Minaj.

Forrás: Thinkstock

Bugyi nélkül

Tudtad, hogy a meztelenkedés nagyon jót tesz? Valószínűleg igen. Nagyon laza csaj vagy, akit az sem érdekel, van-e rajta bugyi, meg amúgy is minek mosnál, ha utálsz mosni. Igazi problémamegoldó vagy, és élvezed az életet. Szenvedélyes vagy, imádják a pozitív energiáidat. A lányok olyanok akarnak lenni, mint te, a férfiak pedig meg akarnak szerezni.

Olyan vagy, mint Rihanna.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.