Cyborg 2 - Üvegárnyék képsorozat modellkedés fotósorozat filmszerep divatfotó Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most világhírű színésznő, ENSZ-különmegbízott, édesanya és ikon, ám egykoron ő is ugyanúgy kezdte a pályáját, mint bárki más. Íme, a 18 éves Angelina Jolie elfeledett divatfotói.

Egyértelmű, hogy ma Angelina Jolie Hollywood első számú A-listás celebje, akiért szerte a világon milliók rajonganak és árgus szemekkel követik minden lépését.

Forrás: Look magazin

Ki hinné, hogy volt olyan, amikor még nem tudták helyesen leírni Brad Pitt felesége nevét? Angelina Jolie 1993-ban szerepelt modellként a Look nevű, kevésbé ismert brit magazinban.

Forrás: Look magazin

A „Honeychild" címet viselő divatfotó-sorozatban, amely az egyik legelső munkája a sztárnak, a Debensham és a Miss Selfridge márka darabjait népszerűsítette, a fotók alatt azonban még „Anjelinaként" szerepelt az akkor 18 éves színésznő neve. Angelina Jolie egyébként még ugyanebben az évben megkapta első filmszerepét a Cyborg 2 – Üvegárnyék című sci-fibe.

Nézz be Angelina Jolie és Brad Pitt esküvői albumába!

Egy egész világ várta repesve, hogy Hollywood álompárja végre örök hűséget fogadjon egymásnak. A nagy napról készült exkluzív képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.