Több, mint 200 napja nem szexeltek: Vége Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt házasság szex Angelina Jolie álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi lapértesülések szerint több mint 200 napja nem szexelt egymással Hollywood álompárja. Azt állítják, külön költöztek és vége a frigynek is...

A National Enquirer szerint Angelina Jolie szexmegvonást alkalmaz a férjén, a világ egyik legeslegdögösebb pasiján. Állítólag a színésznő azóta nem engedte magához közel hites urát, hogy 10 év együttélés után tavaly nyáron kimondták a boldogító igent.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A lap úgy tudja, Bradnek több mint 200 napja nem volt lehetősége szeretkezni a feleségével, ami igencsak felpaprikázhatta a sármos színészt. A szexmentesség és a feszült légkör miatt állítólag annyira kiborult, hogy dühöngve elutazott, és bezárkózott a család franciaországi birtokára. Legalábbis ezt állítja a pár egyik ismerőse.

Hogy igazak-e a pletykák, nem tudni, egyelőre senki sem cáfolta meg az értesüléseket. Mint ismeretes, pár hete még nyilvánosan és látványosan turbékolt a hollywoodi álompár, és egy következő csemete örökbefogadása is felmerült...

15 felháborító ok, amiért nem szexel az, aki megtehetné:


Három tabletta, amit eldobhatsz, ha szexelsz
című cikkünk, amely arról szól, hogy a szeretkezés nyugtat, fejfájást csillapít és fájdalmat enyhít, megint fejbe vágja azokat az olvasókat, akik egyébként nem élnek párkapcsolatban, pang a szexuális életük, és szenvedéseikre kizárólag a gyógyszeresdobozukban találnak megoldást. És akikben időről időre felmerül a kérdés, hogy mégis miért nem bújik össze a párjával az, akinek 0-24-ben lehetősége van rá. Íme a válasz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.