A férfiak szerint Emma Watson a világ legmenőbb csaja

Forrás: AFP/Ben Stansall -
színésznő szavazás Taylor Swift kim kardashian Emma Watson Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ask Man idén is összeszedte a világ legmeghatározóbb nőinek listáját: úgy látszik, Emma Watson nagy hatást gyakorol a világra, hiszen őt szavazták meg az év legkiemelkedőbb celebnőjének.

A tavaly még csak ötödik helyen végző Emma Watson a százas listán ezzel olyan neveket utasított maga mögé, mint Beyoncé, Kim Kardashian és Taylor Swift.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Milyen szempontok szerint állítják össze a listát? Azokat a tulajdonságokat nézik, amelyeket egy férfi vonzónak talál egy nőben, mint például a humort, vagy a karriert. James Bassil az Ask Man egyik szerkesztője így fejtette ki a „legmeghatározottabb nők" címkéjét: "Érdekesek, dinamikusak, jó ízlésük van, és persze jó beszélgetőpartnerek."

Emma Watson még a királynőnek is megfelelne

A színésznő annyira meghatározó személyiség, hogy még a királyi család is felfigyelt rá. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, maga Harry herceg érdeklődik Ms. Watson iránt.

Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadójánhttp://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.htmlMindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült.Trend--Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--Sarka Kata megmutatta gyönyörű lábaithttp://www.life.hu/trend/20150330-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-megmutatta-vegtelen-szexi-gyonyoru-labait.htmlSzuperszexi kisruciban pózolt Sarka Kata, aki most sem rejtegette bájait és megmutatta rajongóinak tökéletes testét.Trend--Tökéletes genetika a köbön - a modellvilág legsikeresebb testvérpárjaihttp://www.life.hu/trend/20150325-sikeres-testverparok-a-modellvilagban-axente-vanessa-kate-moss.htmlMázli, ha egy családban van egy világhírű modell, ám az már különösen jó genetikára utal, ha egy testvérpárnak is van helye a szakmában. Íme néhány páros, akik egészen biztosan a fantasztikus géneknek köszönhetik a sikert. Trend--Jennifer Lopez gardróbját követeljük - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150327-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-jennifer-lawrence-gwen-stefani-katie-holmes.htmlVégre néhány igazi stílusikon lépett a vörös szőnyegre, és meg kell hagyni, ők még a hétköznapokban is tudják, hogyan kell igazán csinosan felöltözni. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Szabó Zsófinak megint új haja van és a lova is nyerthttp://www.life.hu/trend/20150327-szabo-zsofinak-megint-uj-frizuraja-van-es-a-lova-is-nyert.htmlSzabó Zsófi, aki legutóbb smink nélküli fotón pózolt, most épp új hajával örül a lova sikerének.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.