II. Erzsébet brit királynő brit királyi család Emma Watson Harry Potter Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külföldi lapértesülések szerint a brit trónöröklési lista negyedik helyezettje, Harry herceg és a Harry Potter filmek sztárja (micsoda véletlen), Emma Watson titokban találkozgatnak. Elsőre furcsa ez a párosítás, de ha jobban belegondolunk, nem is annyira ördögtől való. Vilmos öccse vélhetően a legjobb parti a szigeten, Ms. Watson pedig annyira rendben van, hogy talán még Erzsébet sem találna fogást rajta.

Úgy hírlik, hogy a 24 éves színésznőt és a 30 esztendős herceget közös barátok hozták össze, és állítólag Harry már levelet is írt Emmának, amiben bevallotta érdeklődését. (Ez annyira romantikus.) Természetesen az érintettek még nem nyilatkoztak az ügyben, és a királyi család sem tweetelte még ki a nagy hírt a közösségi oldalára, de ha hihetünk a pletykáknak, és már miért ne tennénk, végre Emmáért is eljön a hercege, vagyis Hermione végül mégiscsak Harryt választja. Csak egy másikat.

Forrás: Origo

Telik az a rohadt idő

No, nem Watson kisasszony biológiai órája, sokkal inkább Harry tolódó menyegzőjének időpontja aggasztja az angolokat, ugyanis nincs mese, nősülnie kell. És nemcsak azért, mert a kedves nagyi ezzel nyúzza, hanem mert vélhetően agglegény státusza tartja vissza a karrierjét a hadseregben is. Ha ugyanis nőül venne valakit, végre feljebb léphetne a szamárlétrán.

A brit Daily Mail információi szerint a királyi család botrányhőse egy ideje hadnagyi rangban szolgál, viszont innen nemigen juthat előrébb, ha nem állapodik meg, és nem vesz el valakit. Legutóbb az egyik barátjának beszélt arról, lecsúszott az őrnagyi kinevezésről, mondván, nincs felesége:

El kell vegyek valakit, ha a seregben akarok maradni, mert így soha nem jutok feljebb a szamárlétrán.

Katalinhoz hasonló nőt keres

Azt persze nem lehet mondani, hogy Harry nem tesz meg mindent azért, hogy becsajozzon. Trónörökös létére úgy váltogatja a barátnőit, mint más az ingeit, és őrülten nehéz követni, éppen mikor ki melegíti fel a hercegi ágyat. Januárban például egy szexis, szőke, német modell, Anastasia Guseva tűnt fel az 'örök jófiú' Vilmos 'fekete bárány' kisöccse mellett.

Anastasia Guseva Forrás:

A U.K's Sun magazin akkori információi szerint Harry és Anastasia még novemberben, Abu Dzabiban találtak egymásra, és az este folyamán igen közel kerültek egymáshoz. A herceg egyik ismerőse még azt is elárulta, hogy a buliból is együtt indultak haza...

Anastasia előtt Harry egy velejéig brit, barna hajú lánnyal (ez később még fontos lesz), Camilla Thurlow-val járt, aki Katalin kiköpött mása volt, és állítólag nem csak külsőleg hasonlított Vilmos nejére. A lány 2008-ban szépségkirálynő volt, a Miss Edinburgh címet nyerte el. A titkos informátorok szerint pedig teljesen más volt, mint azok a lányok, akikkel a herceg korábban együtt volt, és ez teljesen megőrjítette a sokat látott és tapasztalt Harryt.

Camilla Thurlow Forrás:

Korábbi cikkünkben úgy mutattuk be, hogy intelligens, szexi, ráadásul pont annál a jótékonysági szervezetnél dolgozik, amelynek Diana hercegnő fő támogatója volt. Camilla egyébként nem egy celebalkat: Instagram-profilja privát, Facebook-oldala sem elérhető, és csak néhány 2008-as fotót találni róla annak a szépségversenynek a honlapján, amelyen indult. Egy biztos, II. Erzsébet imádta volna ezt a lányt...

Botrány botrány hátán:

Az ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett korábban Vilmos öccse. Íme!

A kócos hippi, akinek nem kellett a korona

A mai napig nem tudni, van-e még valami Cressida Bonas és Harry között, de a lány, akit sokáig a herceg jövendőbelijeként tartottak számon, és akivel hivatalosan 2014 áprilisában, közel három év után szakítottak, még mindig fontos szerepet tölt be a férfi életében és szívében. Ott volt például Harry 30. születésnapi buliján is szeptemberben.

Kapcsolatuk alatt Harry egyik korábbi szeretője is feltűnt a színen: A részletekért kattints ide! Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Annak ellenére, hogy 2014 tavaszán a két család apraja-nagyja összeült, hogy megbeszéljék a királyi szertartás részleteit, a fiatalok az elválás mellett döntöttek. Májusban aztán Cressida meggondolta magát, és visszakönyörögte magát a herceghez, az újrakezdés azonban nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy sokadik próbálkozásra sem ment ez kettejüknek, a lánynak ugyanis más tervei és álmai voltak. Protokollrendezvények helyett táncolni akart, és többször is hangoztatta, hogy nem tudna, és nem is szeretne egy második Katalin lenni.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget:

Amikor Bonas kisasszony kidobta a brit trónörököst, a Life.hu csokorba szedte, miért dönthetett így a fiatal hippilány. Katalintól Erzsébeten át, egészen a szabad döntéshozatalig és a trónöröklésig mindent számbavettünk. Íme Cressida képzelt listája, amikért talán te is otthagytad volna Harryt.

Kis Ő-k, akik futottak még

Harrynek korábban viszonya volt egy Margaret nevű lánnyal, aki anno a FemaileFirstnek azt mondta, ő vetett véget a rövid románcnak, mert nem akarta elveszíteni a barátját, akivel akkor már két éve együtt volt. Margaretet, akit Harry még a szakítás után is többször keresett, és könyörgött neki, fogadja vissza, egykori pasija később feleségül vette, és mára két gyermekük is van.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

A Fashionnstyle.com szerint, amely csak egy azon oldalak közül, melyek már összegyűjtötték a királyi partiarc hódításait, a listán fenn van Cara Delevingne modell és Mollie King énekesnő is, akit a The Saturdays együttesből ismerhetünk. "Igen, találkoztam Harryvel, aki meghívott egy italra" - kommentálta korábban a 28 éves Mollie.

Harry 2009-ben a Gladiators sorozat házigazdájával, Caroline Flackkel randizott, később pedig a Dancing On Ice Natalie Pinkhamjével hozták hírbe, aki egyébként televíziós műsorvezető. Közös témájuk biztosan volt, a lány ugyanis sokszor Forma-1-et is közvetített, Harry pedig rajongója a száguldó cirkusznak. Ezen kívül látták még Camilla Romestrand énekesnővel, a US TV sztárjával, Catherine Ommanney-vel és Gemma Wilkinsonnal is. Florence Brudenell-Bruce modell is fontos szerepet töltött be a herceg életében, aki egyébként a Forma-1-es Jenson Button egyik szexis exe volt. Cassie Sumner színésznő és Lauren Pope televíziós személyiség 2004-ben szórakoztatták Harryt ideig-óráig, Astrid Harbord pedig 2009-ben lehetett a herceg által 15 percre híres.

A leghosszabb kapcsolat

Harry és a modellalkatú, Zimbabwében született Chelsy Davy (akit a szösziszavazásban már láthattál) közel hét évig ápolták meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcukat, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt még Vilmos herceg és Katalin 2011 áprilisi esküvőjén, ahol állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára.

Forrás: AFP

A fiatal lány a barátainak korábban bevallotta, hogy sosem menne hozzá szerelméhez, mert nem vágyik arra az életre, ami Harry mellett várna rá. Chelsy számára ráadásul a szerelem háttérbe is szorult, helyette inkább a karrierjére akart koncentrálni. Akkoriban ugyanis épp ügyvédjelöltként kezdett dolgozni egy neves londoni irodában.

Külön érdekesség, hogy a herceg a mai napig jó kapcsolatot ápol az exével, így Chelsy is részt vett azon a bizonyos tavalyi születésnapi bulin, és együtt mulatott Cressidával. A két lánynak egyébként, amellett, hogy kísértetiesen hasonlítanak egymásra, a zenei ízlésük is hasonló. Legutóbb például a Henry Van Straubenzee Memorial Fund londoni koncertjére igyekeztek mindketten és csak pár percen múlt, hogy ne fussanak egymásba.

Ja, és hogy mit gondol egyébként erről Emma? Ezt:

Majd pedig ezt tweetelte:

Az látszik, hogy Harry nagy kanállal falja az életet, azonban lassan ideje lenne lassítania, és megállapodnia. Hogy Emma Watson lesz-e az a lány, aki miatt megváltozik, egyelőre nem tudni, sőt, igazából azt sem, hogy tényleg van-e köztük valami, de reménykedni azért szabad és kell is.

Ők az élet császárai Harry mellett:

Mielőtt George Clooney kimondta a boldogító igent, a Life.hu összegyűjtötte, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjaik közt tarthatták, kezeik közül azonban mégis kicsúszott a dögös sztár.

Leonardo DiCaprio novemberben töltötte be a 40. életévét, így akkor az ő ideje is eljött a számadásra. Akkor közel 30 csajt számoltunk össze, akik garantáltan megvoltak Leónak az elmúlt 20 évben. Íme a lista!

Természetesen Jude Law is tagja az élet császárai klubnak. Az ő mérlege 1 feleség, 2 lánykérés, 5+1 gyerek és legalább 13 szerető. Az ő ágyasaiban itt gyönyörködhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.