Szexi fürdőruhával készül a nyárra Sarka Kata

Sarka Kata bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először fotózkodik együtt bikiniben Sarka Kata a kislányával.

Kedves képet posztolt közösségi oldalára Sarka Kata.Immár szinte hagyomány, hogy nyárra készülve a kislányával együtt felpróbálják az aktuális szezon legmenőbb fürdőruháit.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Az idei választás egy vidám, színes bikinire esett. Az édesanya, csakúgy, mint eddig, idén is megörökítette magukat a nyertes szettben, majd büszkén ki is posztolta a képet a Facebook oldalára.

Így lesz tökéletes a szetted: a tavaszi ruhatár nélkülözhetetlen kiegészítői http://www.life.hu/trend/20150326-kiegeszitok-tavaszra-sal-taska-esernyo-napszemuveg.html Sokszor csak egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a tavaszi szett tényleg olyan legyen, amiben jól is érzed magad. Íme 3 kiegészítő, amikkel biztosan felteheted az i-re a pontot. Trend Thinkstock Szexi tanárnőnek öltözött Rihanna http://www.life.hu/trend/20150401-rihanna-szexi-kosztumben-mutatta-meg-mely-dekoltazsat-a-tidal-zenestreamet-elindito-partin.html Egy kosztüm nem csak unalmas tud lenni. Kiváltképp, ha éppen a vadóc énekesnő viseli. Trend -- Szuper sminktrükk áprilisra – ezt ki kell próbálnod! http://www.life.hu/trend/20150331-larion-oscar-szuper-sminktrukk-aprilisra-ezt-ki-kell-probalnod.html Ha te is imádsz sminkelni, apró fortélyokat megtanulni, akkor egészen biztosan szereted az egyszerű, ám látványos tippeket. Larion Oscar sminkmester meg is osztotta velünk kedvenc áprilisi sminktrükkjét. Trend Thinkstock Mihalik Enikő mellbimbója újabb magazint hódított meg http://www.life.hu/trend/20150401-mihalik-eniko-modell-ujra-mellbimbot-villantott.html Ezúttal a francia Numéro magazin áprilisi számának divatanyagára kérték fel Mihalik Enikőt. Az eredmény szuper lett: szexi, igazán forró nyári képek készültek. Trend -- Döbbenetes! Női ruhákat terveztek férfiaknak http://www.life.hu/trend/20150401-ferfiaknak-terveztek-noi-ruhakat.html Ti is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak. Trend AFP Palya Bea szuperszexi fotón pózolt http://www.life.hu/trend/20150401-palya-bea-enekesno-szuperszexi-foton-pozolt-ezzel-halalta-meg-rajongoi-tamogatasat.html Az énekesnő lenyűgöző személyiség és minden fotón átragyog, de a most posztolt képen tényleg szebb, mint valaha. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.