Így nyaral felszabadultan Uma Thurman

Forrás: AFP/John Macdougall -
fotó Uma Thurman strand Andre Balazs móló Miami tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves színésznő Miamiban nyaralt, ahol legtöbbet a strandon lehetett őt látni. Nagyon élvezte a fürdőzést, még azt is bevállalta, hogy a mólóról ugrál a tengerbe.

Uma Thurman mostanában gyönyörű tengerpartokon szeret kikapcsolódni. Nemrég az álomszép St. Bartson luxusszigeten láthattuk őt bikiniben strandolni, ezúttal pedig Miamiban élvezte a napsütést. A fotósok természetesen résen voltak, így azt is megörökítettk, ahogy a színésznő felszabadultan ugrál a mólóról a tengerbe. A képeket ittnézhetitek meg.

Forrás: AFP/John Macdougall

Uma Thurman egyébként egy magyar származású hoteltulajdonossal, André Balázzsal randizgat mostanában, és rendszerint az ő hoteljeiben száll meg.

Magyar szívtipróra buknak Hollywood legjobb női

Érdemes megjegyezni André Balazs nevét: a sztárvilág ügyeletes szívtiprójának ágyában nem egy világhírű modell, énekesnő és színésznő fordult meg. Itt szedtük össze a hódításait.

Mihalik Enikő smink nélkül is gyönyörű http://www.life.hu/trend/20150407-mihalik-eniko-smink-nelkul-fotozkodott.html A modellek és a celebek sem híresek arról, hogy smink nélkül mutogatnák magukat. A gyönyörű magyar modell azonban így is bevállal egy-egy fotót – és milyen jól teszi. Trend -- Így már régen láttuk a sztárt! Slamposan mutatkozott Kim Kardashian http://www.life.hu/trend/20150407-kim-kardashian-kanye-west-felesege-slamposan-mutatkozott.html Mióta a férje öltözteti Kim Kardashiant, nem volt rá példa, hogy a celebnő slamposan jelent volna meg. Úgy tűnik, Kanye West hétfőn nem volt otthon, így Kim egyedül öltözött fel. Trend -- Dögös fehérnemű kampányban pózolnak a plus size modellek http://www.life.hu/trend/20150407-plus-size-modellek-pozoltak-fehernemuben-a-victorias-secret-ellen-folytatott-kampanyban.html Tovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti. Trend Origo 86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arca http://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.html A 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók. Trend -- Íme a legifjabb Kardashian baba http://www.life.hu/trend/20150403-kourtney-kardashian-megmutatta-harmadik-kisgyereket.html Kourtney Kardashian végre posztolt egy rendes képet decemberben született kisfiáról. Trend Origo Meztelenül pózolt Ireland Baldwin http://www.life.hu/trend/20150403-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-fehernemuben-pozolt.html Alec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya tovább építgeti a modellkarrierjét. Ezúttal szinte minden ruhát ledobott, hogy megmutassa tökéletes alakját. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.