fashion week Sarah Jessica Parker Scarlett Johansson Rosie Huntington-Whiteley Jessica Alba Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Én és a farmerem

Jé, vajon hol hagyta Amal Clooney a szuperstílusos koktélruhát, a decens kosztümöket? Clooneyné a héten azt mutatta meg, hogyan állnak rajta a megszokottnál lényegesen vagányabb cuccok - bennünket meggyőzött a szakadt farmer és különleges tornacipő párosítás. Kate Bosworth inkább a kertésznadrágra voksolt - vagány, laza és nagyon menő!

Nincs gardrób fehér nélkül

A nyár közeledtével egyre több sztár választ fehér holmikat, ami ellen semmi kifogásunk sincs, sőt! Néha túl soknak találjuk a Marchesa-darabokat, ám ez a fehér csoda mesésen mutat a gyönyörű Olivia Wilde-on. A háromgyermekes, magyar származású sztárfeleség, Elsa Pataky egy jóval egyszerűbb, kis fehérre voksolt, de azért az ő alakja is megér egy misét!

Valami nem stimmel

Elizabeth Olsen szettje jó is lehetett volna, ám az oversize blézer és a loafer együtt teljesen összenyomták az egyébként 170 centi magas színésznőt. Rosszul járt Carey Mulligan is, aki bár egy csodás Dior Couture-ruha mellett tette le a voksát, a kreációban teljesen elveszett a madárcsontú színésznő.

Combok harca

Rosie Huntington-Whiteley combjai még mindig tökéletesek, ezt pedig igyekszik nem elfeledtetni velünk a modell. Ám Scarlett Johansson simán felveszi vele a versenyt: a kisgyermekes édesanya is csúcsformában van.

Akik diktálják a divatot

Jessica Albának és Sarah Jessica Parkernek is a kisujjában van a divat, így nem csoda, ha a szezon egyik legmenőbb ruhadarabjával, a bő szárú nadrággal próbálkoztak. Mindketten mesteri szettet hoztak össze, de ezen nincs is mit csodálkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.