Palvin Barbi visszafogottan is szexi

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara -
modell fotó Palvin Barbara szexi fekete-fehér kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Barbi csapatós bulijairól adtunk hírt, most azonban visszafogott fotón mutatta meg szépségét.

A világhíres magyar modell nemrégiben Los Angelesben mulatozott nagyot, majd Mihalik Enikővel folytatta a tombolást Párizsban. Barbi most újra L.A.-ben van, ahonnan gyönyörű fotót posztolt. A fekete-fehér képen sugárzó a tekintete, ráadásul az is kiderült, hogy a széparcú modellnek milyen jól áll a kalap.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara
Így ünnepelte Kim Kardashian a Föld Napját http://www.life.hu/trend/20150423-kim-kardashian-bikinis-fotoval-unnepelte-a-fold-napjat.html Minket is megdöbbentett, de a sztár valóban megemlékezett a Föld Napjáról – persze mindezt egy bikinis fotóval tette. Trend -- Beyoncé koszorúslánynak is gyönyörű http://www.life.hu/trend/20150424-beyonce-koszoruslany-volt-anyukaja-eskuvojen.html Nemrégiben házasodott össze Beyoncé anyukája és a színész, Richard Lawson. Eddig csak a friss házasokról láthattunk képet, most viszont itt a fotó a koszorúslányok csapatáról is. Trend -- Sandra Bullock a világ legszebb nője http://www.life.hu/trend/20150423-sandra-bullock-a-vilag-legszebb-noje-a-people-magazin-szerint.html Az amerikai People magazin minden évben megválasztja a világ legszebb nőjét. Az idei nyertes az 51 éves színésznő, Sandra Bullock lett. Trend -- Cinthya Dictator szája belilult http://www.life.hu/trend/20150424-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojenek-szaja-belilult.html Az Éden Éjjel műsorvezetője úgy váltogatja szája színét, mint a kaméleon. Trend -- Játék a tincsekkel, fazonokkal - álomszép frizurák tavaszra http://www.life.hu/trend/20150422-frizuratrendek-2015-tavaszara-ilyet-valassz-mit-mond-a-fodrasz.html A naptárban piros betűs ünnep, amikor fodrászhoz megyünk, hiszen utána többnyire olyan érzésünk van, mintha újjászületnénk. A tavasz pedig a megújulás ideje, így ha vágysz egy fazonra, egy szokatlan stílusra, itt az ideje belevágni! Mutatjuk is a legtrendibb frizurákat 2015 tavaszi-nyári hónapjaira, egyenesen a kifutóról, extra tippeket pedig Huszka Petra, a Jónő-team fodrásza ad a Life.hu olvasóinak. Trend -- Igenis létezik tökéletes szemceruza! Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan válaszd ki http://www.life.hu/trend/20150421-tokeletes-szemceruza-larion-oscar-tippjei-hogyan-hasznald.html Szemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.