Meglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben

smink szín Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!

A nyár közeledtével újra felfedezzük a színek varázslatos világát és bátrabban merünk kísérletezni. Itt vannak az imádnivaló pasztell árnyalatok, amik eszméletlen frissességet és ártatlanságot sugároznak. Ezek a színek remekül mutatnak a szemhéjon is, különösen, ha egy színben passzoló de élénkebb színű szemceruzával kontrasztosítod a végeredményt. Ehhez a frissességhez nagyon jól illenek a világosabb árnyalatú ajakrúzsok, mint a halvány rózsaszín, a korall, de akár, a nude, természetes színek is.

1.Astor, 2.The Body Shop, 3.Miss Sporty, 4.MAC, 5.Chanel, 6.Lancome, 7.Catrice, 8.Astor, 9.MAC, 10.Rimmel

A fekete helyett válassz aranyló barnákat a szemed kiemeléséhez! Vannak köztük hidegebb árnyalatok, amik jól passzolnak a világos bőrszínhez. Ezeknek jó kiegészítői a natúr vagy a mályvás-lilás árnyalatú ajakrúzsok. A barna melegebb, szikrázóbb árnyalatai pedig ideálisak a sötétebb bőrszínhez, nagyon szépen mutatnak hozzá a lazac és a mandarin árnyalatú ajakrúzsok.

Fenséges lesz a megjelenésed, ha arany és zöld szemhéjpúdert kombinálsz, amihez csodásan mutat a vadító piros ajakrúzsok bármelyike.

A tengerkék, azúrkék elektromossággal töltik fel a szemet, mindamellett a szemfehérje szikrázóbban hat, mint valaha. Világos bőrűeknek ehhez különösen jó választás egy lilás árnyalatú ajakrúzs. Ha melegebb tónusú bőrszíned van, bátran próbáld ki a ciánkéket narancsos ajakrúzzsal párosítva, szenvedélyes lesz tőle megjelenésed. Színekre fel, kísérletezz bátran, meglátod, hálás lesz érte környezeted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.