Orlando Bloom kalapban hódít

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez -
séta zene Soho napszemüveg Orlando Bloom New York kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i Sohoban sétálgatott kedden a Gyűrűk Ura sármos tündéje. A színésznek annyira jól áll ez a lazán elegáns outfit, hogy legszívesebben rávetődnénk.

Orlando Bloom kék kalapban, napszemüvegben, bordó cipőben, farmeringben és egy kék steppelt mellényben mászkált New York utcáin. A színész – aki talán Selena Gomezzel jár, de mi azért reméljük, hogy nem – nagyon ügyesen összeválogatta ezt a szettet. Olyan, mintha csak egyszerűen előrángatta volna a ruhadarabokat a szekrény aljáról. Ez az igazi lazaság! A képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Miranda Kerr egykori szerelme februárban a BRIT Awardson egyébként azt nyilatkozta, hogy színész karrierje után átvált a zenére. Azóta erről a törekvéséről sajnos nem hallottunk több infót, de reméljük, hogy a cuki apuka előrukkol majd egy menő zenekarral!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.