Ragyogj az orgona csodás színeiben - sminkelj lilával, és imádni fogod!

sminkmester lila orgona smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilával sminkelni élvezet, mert ez a szín egyszerre nyugtat és energizál, ellazít és megerősít, hangulatingadozások idején különösen előnyös. Sőt, a lila aktiválja az agy kreatív központját, így szellemi frissességet ad. Ha még sosem használtad a sminkelésben, most itt az ideje - Larion Oscar sminkmester is erre buzdít!

Látványos és különleges: sminkeld lilára a szemedet!

Ez az a szín, amit egyszer érdemes elsütni a sminkben! Arra azonban figyelj, hogy vagy a szemre, vagy az ajakra fókuszálj, nehogy túl sok legyen a lilából. Ez a szín nagyon szépen kiemeli a kék, a zöld és a világosbarna szemet, érzéki spiritualitással fűszerezi meg a külsődet!

Többféle hangulatú, izgalmas szemsminket készíthetsz ezzel a fantasztikus színnel. Lehet gyors, nagyvárosi, ha egy lila szemceruzával kiemeled a tusvonaladat, és hozzá lila szempillaspirállal fested ki pilláidat.

Forrás: AFP, Thinkstock

Lehet érzékien friss, mint Scarlett Johansson sminkje: a szemzugba tegyél egy pici szatén fehér szemhéjpúdert, majd kedvenc orgonalila árnyalatoddal fesd be a mozgó szemhéj egészét, valamint az alsó szempillasor tövét végig. Halvány rózsaszínnel mosd át a kontúrszéleket, hogy szép átmenete legyen. A végén mélyítsd egy pici feketével a szempillatövet, és dúsító fekete szempillaspirállal koronázd meg a szemfestésedet. Érzékisége magával ragadóvá teszi megjelenésedet!

Oscar extra tippje

Partisminkhez is kiváló választás a lila: megbolondíthatod napsárgával, eszméletlenül szép együtt ez a két szín. Drámai fokozatra kapcsolva egy kis ciánkéket moss össze az orgonalilával, és mélyítsd feketével a vízvonaladat – misztikus magasságokig repítenek a színek. Kísérletezz bátran, csak a kreativitásod szab határt!

Lilát az ajkakra!

Ha az ajakhangsúlyt választod, egy szépen ívelt tusvonal és szempillafesték bőven elég a szemre – jöhetnek az ajkak! Játékosan, két különböző árnyalatú lilával készíthetsz ombre hatású ajkakat! Ha nagyítani szeretnéd őket, a sötétebb árnyalat legyen kívül, és az ajkad belső felén a világosabb. Ha kicsinyíteni szeretnéd, akkor fordítva: a világos színnel fesd be ajkad egészét és az ajak belső felébe satírozd a sötétebb árnyalatot. Próbáld ki mindenképp, a hatás nem marad el!

1. Giorgo Armani, 2. MAC - 5.900 forint, 3. Catrice, 4. Lancome, 5. Clinique - 17 dollár, 6. Astor, 7. Sunna Claore Cosmetics - 12 dollár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.