Katalin imádja, és mi is - a virágmintás ruha 2015 slágere

fashion week Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden tavasszal így vagy úgy, de divat a virágminta. Idén május 2. után már biztos, hogy sokkal több nő választ ilyen darabot, mint korábban - ez pedig természetesen Katalin hercegnőnek köszönhető. 

Katalin május 2-án adott életet kislányának, 12 órával a szülés után pedig el is hagyta a kórházat, tette mindezt egy fehér-sárga, virágmintás Jenny Packham kreációban. A választása ezúttal is tökéletesre sikeredett: a virágminta bájos, trendi, ráadásul a sárga mesésen áll a hercegnőnek.

Forrás: AFP

Az egyenes vonalú ruha épp ott takarta a hercegnő testét, ahol kellett, és meg kell hagyni, csodásan nézett ki a szülés után pár órával. Ha te is seperc alatt megkedvelted a sárga színt, akkor jól tetted: ez az árnyalat ugyanis nagyon üde, friss és divatos, ráadásul sokkal többeknek áll jól, mint gondolod. Ha azonban nem tudod, mivel érdemes párosítani a sárga meleg árnyalatát, a napsárgát, kattints IDE! Sőt, idén azt is megmutattuk, hogy a szín hidegebb árnyalata, a citromsárga milyen bőrtípusokhoz passzol igazán - ITTSzemes Nóra személyi stylist adott tanácsokat a viselésével kapcsolatban.

1. River Island - 100 font, 2. Zara - 9.995 forint, 3. Use Unused, 4. Dorothy Perkins - 32 font, 5. Forever 21 - 16 font

Ha Katalin után szabadon Te is szívesen választanál nyárra virágmintás kisruhákat, akkor erre csak buzdítani tudunk: idén a legapróbb mintástól az egészen nagy virágos ruhákig minden megtalálható a palettán. Azt azonban jó, ha tudod, hogy a nagy virágos ruhák összenyomnak, így ha nem vagy magas és karcsú, akkor inkább az apróbb mintás darabok közül válogass. Persze Katalin ruhája maga a tökély, de mi azért összeszedtünk néhány hasonlót az idei kínálatból.

1. New Look - 15 font, 2. Topshop - 55 font, 3. Diane von Furstenberg - 115.470 forint, 4. Stradivarius - 9.995 forint, 5. Asos - 273 font
Hogy hívják Katalin és Vilmos kislányát? Így nevezhetik a hercegkisasszonythttp://www.life.hu/csalad/20150503-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnonek-majus-2-an-kislanya-szuletett-mi-a-neve.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt, lánya született Katalin hercegnőnek. A pici nevét azonban még nem hozták nyilvánosságra, György herceg esetében is csak három nappal a születést követően tájékoztatták az alattvalókat.Család--Kis hercegnőnek örülnek a britek – Megszületett Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnonek-es-vilmos-hercegnek-kislanya-szuletett.htmlHosszú út vezetett a szülőszobáig, a feszült várakozásokat követően azonban ma délelőtt végre megszületett a legújabb királyi csemete: Katalin röpke két és fél óra alatt, 3,72 kilogrammal hozta világra pici lányát. Egyes források szerint a hercegné már ma elhagyhatja a kórházat újszülött gyermekével.News--Hírek a kórházból: Nincsenek komplikációk, Katalin vajúdikhttp://www.life.hu/csalad/20150502-katalin-hercegne-vajudik-a-korhazbol-megerositettek-hogy-minden-rendben-van.htmlAhogyan arról a Life. hu is beszámolt: Katalin hercegnét ma reggel férje, Vilmos herceg autóval kórházba vitte. A hercegné már vajúdik, a kórházból érkező firss hírek szerint pedig minden rendben van az anyával és a babával. CsaládNorthfotoMikor születik meg végre Katalin hercegné második kisbabája?http://www.life.hu/csalad/20150427-beinditjak-a-szulest-amennyiben-2-heten-belul-nem-szuletik-meg-katalin-hercegne-masodik-gyermeke.htmlAz egész világ tűkön ülve várja, hogy végre megérkezzen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, akit eredetileg április 23-ra vártak– immár 4 nappal korábbra.Család--Érkezik a brit trónörökös? Íme, az első fotók a kórházról, ahol Katalin szülni foghttp://www.life.hu/csalad/20150419-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-masodik-gyermeke-barmikor-vilagra-johet.htmlAhogy arról egy nappal ezelőtt a Life.hu beszámolt, bármelyik pillanatban szülhet Katalin hercegné. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy várják az angolok a kis trónörököst.Család--Megkezdődtek a fájások?! - Hatalmas felhajtás mellett születik meg Katalin hercegné babájahttp://www.life.hu/csalad/20150418-hatalmas-felhajtas-mellett-szuletik-meg-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-babaja.htmlA királyi család rajongói már gyülekeznek a Hyde Park melletti St. Mary kórház előtt: Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermeke a napokban jön világra. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.