David Beckham szexi pózban üldögél

Forrás: Instagram/ David Beckham -
David Beckham London Harper Beckham fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beckham család a nagy szülinapi banzáj után visszatért Londonba, ahol az egykori focista kislányával fagyizott és szexi pózba vágta magát.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, kedden David Beckham a világhírű fizikussal, Stpehen Hawkinggal találkozott. Most már azt is tudjuk, hogy előtte mivel töltötte a napját a 40 éves sármos exfocista: kislányát vitte fagyizni. Imádjuk az ilyen pillanatokat, ugyanis szerintünk David az egyik legcukibb apuka. A képeket itt tudod megnézni.

Londonba való visszatérésekor egyébként ezt a képet posztolta a híresség. Mellé csak annyit írt: "Vissza a munkába." Ezt a laza melót mi is szívesen elvégeznénk:

Forrás: Instagram/ David Beckham

Bréking! Kanye West doktori címet kapott és nagyon örült nekihttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-doktori-cimet-kapott-a-chicago-egyetemen-es-nagyon-orult-neki.htmlKanye West tiszteletbeli doktori címet kapott a Chicagói Egyetemen. A zenész pedig annyira örült ennek, hogy beszéde közben többször is elmosolyodott.News--Kisiklott egy személyvonat Philadelphiábanhttp://www.life.hu/news/20150513-kisiklott-egy-szemelyvonat-philadelphiaban.htmlKisiklott egy személyszállító vonat kedd este az egyesült államokbeli Philadelphia északi részén, a polgármester tájékoztatása szerint legalább öten életüket vesztették, több tucatnyian megsérültek, mintegy 60 embert kórházba kellett szállítani, hat sérültnek válságos az állapota.NewsJön a vihar jégesővel! - Riasztást adtak kihttp://www.life.hu/news/20150512-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-az-mti-hez-kedden-eljuttatott-veszelyjelzeseben-azt-irta.htmlA szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoPihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--Megtaláltuk a legdrágább gyógyszeres dobozt - ki nem találnád, kié volthttp://www.life.hu/news/20150512-megtalaltuk-a-legdragabb-gyogyszeres-dobozt-ami-elvis-presley-lakasaban-talaltak-halala-utan.htmlElvis Presley utolsó fájdalomcsillapító piruláinak üres doboza került kalapács alá és szinte azonnal el is kelt.News--A nap menősége: Itt az első hintólimóhttp://www.life.hu/news/20150512-hintolimuzin-elado-auto.htmlHampupőke és a tökhintója már a múlté. Sokkal vagányabb a miskolci hintólimó. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.