Különleges nászajándékkal kedveskedett Geri Halliwellnek Victoria Beckham

Forrás: AFP -
különleges esküvő Cannes meglepetés Geri Halliwell Christian Horner nászajándék Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divattervező sajnos nem tudott részt venni barátnője esküvőjén, ezért kárpótlásul egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg az énekesnőt.

A mai napig jó barátságot ápol egymással a két egykori Spice Girls-tag, így nem meglepő, hogy Victoria Beckham is hivatalos volt Geri Halliwell és Christian Horner esküvőjére.

Geri Halliwell és Victoria Beckham még 2007-ben - A két sztár még mindig jó viszonyt ápol egymással Forrás: AFP

Igen ám, de a divattervezőként tevékenykedő Beckhamné, aki leginkább meztelenül szeret dolgozni, sajnos igazoltán bár, de nem tudott ott lenni a nagy napon: szólították divatkötelességei, méghozzá a több ezer kilométerrel arrébb lévő szingapúri divathétre. Ám jó barátnő lévén azért nem felejtett el gondoskodni a megfelelő nászajándékról.

Személyre szóló nászajándékot keresel?

Eleged van az unalmas meglepetésekből, és valami különlegesebbel kedveskednél házasulandó barátaidnak? A Life.hu-nak korábban ITT gyűjtött össze 30 ötletet arra az esetre, ha dizájnos, nem mindennapi ajándékot keresel.
Kasza Tibi bizarr nászajándéka Vajnáéknakhttp://www.life.hu/bulvar/20130910-kasza-tibi-zenesz-musorvezeto-provokativ-naszajandekot-adott-a-vajna-hazasparnak.htmlA showman egy provokatív dalt nyújtott át jelképesen a friss házasoknak. Vajna Tímea már reagált is rá.TV + Bulvár--WoW! Micsoda hajlékony Victoria Beckham - Ilyen pózban még nem láttadhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150518-micsoda-hajlekony-victoria-beckham.htmlVictoria Beckhamről eddig sem hittük el, hogy 4 gyereke van, ezek után peig főleg nem. Ez Zsír!OrigoDavid Beckham vagy Ryan Reynolds dögösebb a motoron?http://www.life.hu/trend/20150515-david-beckham-vagy-ryan-reynolds-dogosebb-a-motoron.htmlMindkét sármos híresség néhány napja regisztrálta magát az Instagramra, és mindketten szépen posztolják is a jobbnál jobb fotókat.Trend--40 éves és mesésen néz ki Geri Halliwellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130606-geri-halliwell-enekesno-sydneyben-strandolt-es-megmutatta-csinos-bikinis-testet.htmlElképesztően néz ki Geri Halliwell. Az énekesnő egy ausztrál strandon lazult virágos bikinijében. Csinosabb, mint valaha!Ez Zsír!--David Beckhamhez kislánya szerint hatalmas gyémánt fülbevaló illikhttp://www.life.hu/csalad/20150515-david-beckham-kislanyaval-bolondozott.htmlMi bizony minden egyes alkalommal olvadozunk, amikor az exfocista kislányával bolondozik. Nagyon édesek együtt!Család--Meglepő páros! David Beckham Stephen Hawkinggal találkozotthttp://www.life.hu/news/20150512-david-beckham-stephen-hawking-fizikussal-talalkozott.htmlDavid Beckham, aki néhány napja regisztrált az Instagramra, egyre izgalmasabb képeket posztol. Ezúttal a híres elméleti fizikussal, Stephen Hawkinggal bandázott.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.