Így nyaral egy szexi modell! Nézd meg a bikinis fotókat a kétgyermekes anyukáról!

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes -
Doutzen Kroes pózolás bikini tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doutzen Kroes a Victoria’s Secret egykori angyalkája, aki már két gyerek édesanyja, elképesztő formában van – így bátran mutogatja testét bikinis fotókon is.

A modell, aki smink nélkül is gyönyörű, nemrég még a cannes-i filmfesztiválról posztolt, azután pedig beiktatott egy kis tengerparti nyaralást, aminek egy része természetesen a bikinis pózolásról szólt.

A modell teste két szülés után is kifogástalan.

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes

Forrás: Instagram/ Doutzen Kroes

Ilyen a spicces Victoria Beckham http://www.life.hu/trend/20150519-victoria-beckham-spiccesen-fotozkodott-a-szingapuri-divatheten.htmlAz egykori Spice Girl a szingapúri divathéten múlatja az időt, ahol vasárnap este mutatták be legújabb kollekcióját – a bemutató után pedig nagy bulit csaptak.TrendAFPLilu smink nélkül is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20150519-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-bejrutban-nyaral-ahonnan-smink-nelkul-fotot-posztolt.htmlA műsorvezető Tripoliból posztolt fotót, ahol smink nélkül rója az utcákat, és úgy is olyan szép, mint egy tündér.Trend--Visszafogottan bulizott Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/trend/20150519-vajna-timea-visszafogott-egyszeru-feher-ruhaban-bulizott-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlAndy Vajna felesége egy letisztult, hófehér ruhában lépett a vörös szőnyegre az Arany Pálmára esélyes Saul fia című magyar film bemutatóján.TrendOrigoHűha! Cindy Crawford dominaszerkóban feszíthttp://www.life.hu/trend/20150519-cindy-crawford-egykori-topmodell-dominaszerkoban-feszit-taylor-swift-bad-blood-klipjeben.htmlA szuperdögös topmodell igazán vadító szerkóban bizonyította ismét: 49 évesen is elképesztően néz ki.TrendOrigoÍgy még nem láttad Hódi Pamelát – teljesen becsavarodotthttp://www.life.hu/trend/20150519-hodi-pamelanak-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojenek-gondor-lett-a-haja.htmlSzexi, göndör fürtöket villantott Pamela, akinek nagyon jól áll az új frizura, sőt exe, Berki Krisztián sem tudta szó nélkül hagyni a változást. Trend--Sophie Marceau ismét kivillantotta melleit Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150519-sophie-marceau-ismet-kivillantotta-melleit-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlNincs cannes-i filmfesztivál cicik nélkül! A francia színésznőnek megint összejött az, ami miatt annak idején róla beszélt az egész világ.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.