Lélegzetelállító! 77 évesen is divatikon Jane Fonda

Forrás: W Magazine/Steven Meisel -
plasztikai műtét Oscar-díj Jane Fonda divatmagazin szépség stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva egy divatmagazinnak pózolt 77 évesen, amivel bebizonyította, hogy még most is ugyanolyan sugárzó szépség, mint fiatalabb korában.

Jane Fonda az 1950-es években kezdte színészi karrierjét, előtte pedig modellként is dolgozott. A kétszeres Oscar-díjas színésznő hat évtizednyi siker után sem tudja elhinni, hogy őt stílusikonnak tartják.

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

A W magazin június-júliusi számába fotózták a legendás színésznőt, aki nyilatkozott is a magazinnak. „Hát nem furcsa? Ilyen idős korban! Ez csak hízelgés, hogy stílusikonnak hívnak az emberek.”

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

Volt plasztikai műtétem. Nem vagyok rá büszke, de volt. Az az igazság, hogy a külsőm mindig meghatározta az életemet. Úgy gondoltam, hogy szépnek és vékonynak kell lennem ahhoz, hogy szeressenek. Ez pedig sok bajhoz vezetett.” A színésznő érettebb fejjel már nem így gondolkozik a dolgokról; nem a szépség a legfontosabb a számára, és ezt a gondolkodásmódot szeretné másoknak is közvetíteni.

Forrás: W Magazine/Steven Meisel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.