Kim Kardashian kislánya tütüben és bőrdzsekiben vagánykodik

Forrás: Northfoto -
kim kardashian vagányság bőrdzseki Los Angeles tütü fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő, úgy látszik, kis divatgurunak neveli lányát. North West fekete szettben: tütüben és anyukájáéhoz hasonló bőrdzsekiben lépett utcára L.A.-ben.

Állítólag balettórára sietett a celebnő és kislánya tegnap Los Angelesben. A már majdnem két éves North Westet, aki a cipők megszállotja, tiszta feketébe öltöztette anyukája. A szelfikirálynő és lánya egyébként nagyon cukin mutattak együtt.

Kim Kardashian és North West bőrdzsekiben Forrás: Northfoto

Íme a tütü közelebbről Forrás: Northfoto

Botrány! Kim Kardashian gyereke csak kiegészítő?

Sharon Osbourne teljesen kiakadt, mikor meglátta, Kim Kardashian 18 hónapos kislányát igazi szőrmébe öltöztette. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Káprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--Kocsis Korinna hófehér, álomszerű fürdőruhában szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20150521-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-hofeher-alomfurdoruhaban-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA modell már készül a nyárra, és megmutatta kedvenc fürdőruháját.Trend--Khloé Kardashian megvillantotta hosszú combjaithttp://www.life.hu/trend/20150521-khloe-kardashian-megvillantotta-hosszu-combjait.htmlAhogy valószínűleg már mindannyian tudjuk, a Kardashian-lányok odavannak a meztelenkedésért. Ezúttal Khloé, a három gyermekes anyuka is kevés ruhában pózolt.Trend--Botrányos: meztelen mellekkel vonult végig a színésznő Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20150521-meztelen-mellekkel-vonult-vegig-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen-a-szineszno-stella-rocha.htmlMegvan a cannes-i filmfesztivál legközönségesebb ruhája és annak viselője: a francia-brazil színésznő, Stella Rocha áttetsző estélyiben mutogatta csupasz kebleit a vörös szőnyegen.Trend--Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnakhttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-mendes-enekesno-szelfivel-gyujt-penzt-egy-rakos-kisfiunak.htmlAz énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.