Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csilla

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla -
Tatár Csilla gyönyörű Fonogram-díj kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Tatár Csilla gyermeket vár. A műsorvezető 3 hónapos terhesen is elbűvölően néz ki: nagyon jól áll neki a várandósság.

Tatár Csilla és Harsányi Levente a Fonogram gála műsorvezetői Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

A közösségi oldalán megosztott fotóhoz rengeteg dicsérő kommentet kapott rajongóitól: szerintük csak úgy ragyog a műsorvezető, akinek növekvő pocakja is látszik a gyönyörű fehér ruhában.

Így legyél divatos kismama

Attól, hogy kismama vagy, nem kell unalmas ruhákba rejtőznöd! Színes szettekben még csinosabb lehetsz, és ezek jobban megmutatják, hogy sugárzol a boldogságtól, mintha állandóan szürke vagy fekete leplek alá bújnál. Segítünk, hogy várandósan is divatozhass!

Titkos projektben szexizik Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150527-kylie-jenner-szexi-pozban-fotozkodik-egy-titkos-projektben.htmlAz Instagram-mániás Kardashian család legifjabb tagja is híve a szexi ruháknak és a villantásoknak. Ezt újfent be is bizonyította.Trend--3 szemfesték, amivel mindent túlélhetsz!http://www.life.hu/trend/20150526-3-szemfestek-amivel-mindent-tulelhetsz-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNincs kedved színekkel kísérletezgetni, mert sokszor estél már abba a hibába, hogy egy roppant divatos színű szemhéjpúder rémesen állt? Szerezz be olyan alapszíneket, amik minden szemszínhez passzolnak, és nincs olyan alkalom, ahová ne viselhetnéd őket. Larion Oscar sminkmester elárulja, melyik az a 3 szín, ami mindig és mindenhol megállja a helyét.TrendThinkstock"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz" - Palvin Barbara Cannes-ról, sztárbarátokról és szerelemről mesélthttp://www.life.hu/trend/20150527-palvin-barbara-modell-interjut-adott-a-life-hu-nak-cannes-rol-kapcsolatokrol-munkarol.htmlAlig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Trend--Izzott a levegő a Miss Universe lányai körülhttp://www.life.hu/trend/20150526-a-miss-universe-hungary-dontoseirol-gyonyoru-fotosorozat-keszult.htmlKemény napok állnak a Miss Universe Hungary versenyzői mögött: egy tucat ember és egy igazán profi stáb forgott körülöttük, hogy a legjobb formájukat hozhassák a róluk készült fotósorozaton.TrendOrigoCserpes Laura szemüvegben vadítja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/trend/20150526-cserpes-laura-enekesno-szemuvegben-vaditja-berki-krisztiant-a-tv2-musorvezetojet.htmlSzemüveges, jó kislány formára váltott Cserpes Laura, akinek természetesen remekül áll az okuláré, és ezzel biztosan Berki Krisztián is egyetért.Trend--Tolvai Reni is csatlakozott a smink nélkül szelfiző sztárokhozhttp://www.life.hu/trend/20150526-tolvai-reni-smink-nelkul-szelfizett.htmlTolvai Reni bikiniben lőtt magáról egy szelfit, amin nem visel sminket. Nagyon csinos!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.