5 ok, amiért szeretjük a nagyibugyit

bugyi nagyibugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a sűllyesztőben. Mi azonban kedvesen emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. 

1. Szuperkényelmesek

Nincs is jobb, mint átvenni egy hosszú nap után a tangát egy kényelmes pamut bugyira, és abban mászkálni tovább.

2. Olcsók

Míg egy szép, csipketangát többezerért tudsz beszerezni, egy jó kis pamutbugyi csupán párszáz font. És ebben legalább van anyag!

Forrás: Thinkstock

3. Jók, ha fogadalmat akarsz tenni magadnak...

...hogy tényleg csak elmész randizni a pasival, de nem mész fel hozzá. Ha csúnya bugyi van rajtad, biztos, hogy képes leszel nemet mondani.

4. Otthon sortként is hordhatod őket

Nyáron nincs is jobb, mint egy szál bugyiban járkálni otthon. Erre tökéletesen megfelelő a szekrényedben lapuló csúnya pamutbugyi.

5. Tuti, hogy nem akarja a lánytestvéred elcsórni

Ha nálad alszik a testvéred, és kölcsönkér egy bugyit, legalább nem kell a legszebbek közül válogatnod, odaadhatsz neki egyet ezek közül, és nem fogod bánni, ha nem kerül vissza.

Figyelj a részletekre, és nem lőhetsz mellé - okosan válassz fürdőruhát 2015 nyarára! http://www.life.hu/trend/20150527-furdoruha-2015-nyarara-alak-szerint-szemes-nora-stylist-segit.html Szívből gyűlölöd a fürdőruhavásárlást? Idén állj hozzá másként a dolgokhoz, és ne hagyd, hogy a próbafülkék rémes megvilágítása és néhány pluszkiló miatt rémálommá váljon a tökéletes darab megtalálása. Keresd tudatosan az alakodra passzoló darabot, és fogadd meg Szemes Nóra személyi stylist tanácsait. Trend Thinkstock Kim Kardashian Marilyn Monroe szeretne lenni? http://www.life.hu/trend/20150528-kim-kardashian-marilyn-monroekent-pozol-a-brazil-vogue-cimlapjan.html A 34 éves celebnő a brazil Vogue júniusi címlapján Marilyn Monroe-ként pózol. Trend -- Divatfotókon pózol a nyúzott fejű Cher http://www.life.hu/trend/20150528-cher-marc-jacobs-legujabb-kampanyaban-szerepel-nyuzott-fejjel.html A 69 éves énekesnő nagyon nyúzott fejjel szerepel jóbarátja, Marc Jacobs legújabb kampányának fotóin. Trend -- Vagány fotókon meztelenkedik Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/trend/20150529-rosie-huntington-whiteley-gyonyoru-fotokon-meztelenkedik-a-francia-lui-magazinban.html A szuperszexi modell teljesen meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért – ráadásul nagyon dögös fotók készültek róla. Trend -- Hűha! Jennifer Lopez rövidre vágatta a haját! http://www.life.hu/trend/20150528-jennifer-lopez-enekesno-rovidre-vagatta-hosszu-hajat.html Nagyon meglepődtünk JLo legújabb Instagramra posztolt fotóján, az énekesnő ugyanis megvált hosszú tincseitől. Trend -- Ezért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nak http://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.html George Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.