Cindy Crawford ráncosan is gyönyörű

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
smink nélkül házassági évforduló gyönyörű Cindy Crawford ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves hírességnek még az apró szemkörnyéki ráncok is nagyon jól állnak. Ilyen egy igazi topmodell.

A 17. házassági évfordulóra kapott csokorra pózol Instagram fotóján a modell, aki egy igazi természetes szépség. Cindy Carwford még photoshop nélkül is bevállalja a fotózást, és nem rejtegeti igazi énjét. Valószínűleg azért is mutat ilyen jól kevés sminkkel, vagy akár smink nélkül is, mert nem problémázik ezen a kérdésen olyan sokat, mint a többi celeb.

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford

5 kérdés a szépségről: Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150527-5-kerdes-a-szepsegrol-palvin-barbi.html21 éves, de már 4 éve a L'Oreal szépségnagykövete, rengeteg magazin címlapjáról mosolygott ránk, ám a sok utazás és a smink az ő bőrét is megviseli. A Life.hu sorozatában ezúttal a gyönyörű magyar modellt, Palvin Barbit faggattuk szépségtitkairól. TrendFotó: Margitay Klára/Life.huKészülj a strandszezonra! Színes, mintás fürdőruhák 10.000 Forint alatthttp://www.life.hu/trend/20150522-trendi-furdoruhak-10-000-forint-alatt.htmlMég nem indultál el fürdőruha-beszerző körútra? Nincs kedved borsos összegeket költeni a strandolásra? Összeszedtünk néhány bájos és divatos darabot az idei kínálatból, 10.000 Forint alatt!TrendThinkstockDita Von Teese dekoltázsával indítanánk a napothttp://www.life.hu/trend/20150601-dita-von-teese-szexi-dekoltazst-villantott-egy-galan-los-angelesben.htmlÁlomszép ruhában és mutatós dekoltázzsal gálázott Los Angelesben a burleszktáncosnő.Trend--5 ok, amiért szeretjük a nagyibugyithttp://www.life.hu/trend/20150529-7-ok-amiert-szeretjuk-a-nagyibugyit.htmlA tangák és franciák térhódítása óta egyre inkább eltűnnek a nagyibugyik a sűllyesztőben. Mi azonban kedvesen emlékezünk rájuk, és eláruljuk, miért jó néha a nagyibugyi. TrendOrigoMeglepő tetoválást csináltatott Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20150531-meglepo-tetovalast-csinaltatott-eden-krisztian.htmlÉder Krisztián testét eddig is sok tetoválás díszítette, és most egy újabb került rá, egészen nagy méretben. TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huKapócs Zsóka Olaszországban tündökölhttp://www.life.hu/trend/20150531-kapocs-zsoka-olaszorszagban-tundokol.htmlKapócs Zsóka Veronában készített egy lélegzetellállító fotót. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.