Mi történt? A feketemániás Victoria Beckham csupaszínben mutatkozott

Forrás: Northfoto -
divattervező androgün színes elegáns outfit Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki más tudna ilyen stílusosan érkezni egy repülőtérre, mint Victoria Beckham, aki ezúttal színesre cserélte megszokott, fekete ruháját?

Victoria Beckham, akit általában egyszínű, letisztult és elegáns outfitekben csodálhatunk, ezúttal valami merészebbet választott a ruhatárából. A divattervező azonban most sem lőtt mellé: ez az androgün nadrágkosztüm is szuper jól állt neki.

Forrás: Northfoto

Ilyen a spicces Victoria Beckham

Az egykori Spice Girl a szingapúri divathéten járt, ahol bemutatták legújabb kollekcióját – a show után pedig nagy bulit csaptak. Nézd meg a fotót a spicces Victoriáról!

A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkolhttp://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-rozsaszin-latex-ruhat-vett-fel-terhesen.htmlA celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.Trend--Hoppá! Kirakta a fenekét a celebcsemetehttp://www.life.hu/trend/20150602-tallulah-willis-kitette-a-feneket.htmlBruce Willis és Demi Moore legkisebb lánya sem szégyenlős, ugyanis megvillantotta a nagyvilágnak formás fenekét.Trend--100 év frizuratrendje 1 percbenhttp://www.life.hu/trend/20150602-100-ev-frizuratrendje-1-percben.htmlAz 1910-es évektől a 2010-es évekig veszi sorra a videó az aktuális frizuratrendeket.TrendOrigoHónaljfehérneművel sokkol a luxusmárkahttp://www.life.hu/trend/20150602-honaljfehernemuvel-sokkol-a-luxusmarka.htmlA Jain Pain fehérneműmárka becsapós kampánnyal akar vásárlókat nyerni. Cicik és popsik helyett hónalj-, térd- és könyökhajlatokban, -domborulatokon fotózták a szexi fehérneműket.TrendOrigoTóth Gabi vadító pillákban pózolt – van, akinek nem tetszett az eredményhttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-vadito-pillakban-pozolt-van-akinek-nem-tetszett-az-eredmeny.htmlAz énekesnő Hürremes pillantásokkal köszöntötte rajongóit közösségi oldalán. A látvány viszont megosztotta a kommnetelőket.Trend--Tóth Andi dominának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150603-toth-andi-az-rtl-klub-xfaktor-gyoztes-enekesnoje-dominanak-oltozott.htmlA 2014-es X-Faktor győztesének fellépőruhája vagány és rockeres, de nekünk egy vad dominaszerelés is eszébünkbe jutott róla.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.