Ez igen! Merész képeken a szexi Mihalik Enikő

modell Brazil fotózás Mihalik Enikő szexi címlaplány magazin Harpers Bazaar merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell a Harper's Bazaar brazil kiadásában domborít. 

Mihalik Enikő eddig sem riadt vissza egy-egy merészebb fotózástól. A magyar modell, aki múlt évben a Victoria's Secret kifutóját is meghódította, ezúttal mindössze egy horgolt kardigánnal egészítette ki azt az egy szál alsóneműjét, amelyet a Harper's Bazaar brazil kiadása kedvéért vállalt be.

Forrás: Facebook/Eniko Mihalik

És ez csak egyike azon képeknek, amelyek Enikőről készültek a magazin júliusi számához - a többiért kattints ide!

Ilyen elbűvölő fotót rég láttunk Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150529-mihalik-eniko-modell-cuki-kutyaval-pozolt.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk, Mihalik Enikő cuki kutyás képet posztolt Koppenhágából.Trend--Barbie baba 56 év után végre ledobja a magassarkút http://www.life.hu/trend/20150604-barbie-baba-56-ev-utan-vegre-leveszi-a-magas-sarkut-es-lapos-talpu-cipot-is-hord.htmlSok-sok év után végre lapos talpú cipőbe bújhat kislánykorunk kedvenc játéka.TrendThinkstock"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz" - Palvin Barbara Cannes-ról, sztárbarátokról és szerelemről mesélthttp://www.life.hu/trend/20150527-palvin-barbara-modell-interjut-adott-a-life-hu-nak-cannes-rol-kapcsolatokrol-munkarol.htmlAlig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Trend--Hihetetlen! Megtaláltuk a világ leghosszabb lábaithttp://www.life.hu/trend/20150604-a-vilag-leghosszabb-labu-modellje-a-kinai-dong-lei.htmlIgazi sztárként ünneplik Kínában a 180 centi magas Dong Lei-t, akit 114 centi hosszú lábai tettek híressé.TrendThinkstockPalvin Barbi kikelt magából – Az ágyon ugrálva tombolt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150601-palvin-barbara-modell-agyon-ugralva-tombol.htmlEgyik kedvenc magyar modellünk nagyot tombolt napszemüvegben, az ágyon kiabálva – szerencsére egy vicces kép dokumentálta a különös esetet.Trend--Divat a szőr? Hónaljpamaccsal gálázott a Csajok sorozat sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150602-jemima-kirke-a-csajok-sorozat-sztarja-honaljszorrel-galazott-new-york-ban.htmlJemima Kirke egy New York-i gálaesten szőrös hónaljjal mutatkozott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.