manikűr-pedikűr manikűr pedikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét itt a nyár, sorra jönnek a programok: egy kerti parti itt, egy esküvő ott, ezért nem árt, ha van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb, de mégis vidám hangulatú manikűr. Mutatjuk is az egyik nyári kedvencünket!

A mai lakkozást az egyik kedvenc ékszerem ihlette, ami a halvány rózsaszínnek, aranynak és csillogó strasszköveinek köszönhetően igazán mutatós, ezért még ha nincs is ugyanilyen nyakláncod otthon, akkor is feltétlenül próbáld ki ezt a manikűrt, ugyanis feldob bármilyen egyszerű ruhát.

Amire szükséged lesz:

Áttetsző alaplakk, rózsaszín és arany körömlakkok, strasszkövek, fedőlakk.

Így készítsd el:

Az alaplakk száradása után, első lépésként, lakkozd ki a körmeidet a színes lakkokkal két rétegben. Én az aranyra egy kis csillámos fedőlakkot is felvittem, hogy még ragyogóbb legyen az összhatás.

Ezután kenj fel egy vékony réteg fedőlakkot, majd egy rózsafa pálcika vagy esetemben egy pontozó segítségével helyezd a körmeidre a kövecskéket

Miután az összes követ felhelyezted, amit szerettél volna, rögzítsd őket még egy réteg átlátszó fedőlakkal, ezzel el is készült a manikűr.

Ha még stílusosabb akarsz lenni, készíts a kezedhez illő lakkozást a lábkörmeidre is. Ne felejts el lábujjelválasztó szivacsot használni, hogy megkönnyítsd a munkádat!

Romantikus francia manikűr májusra - elkészíteni sem nehéz!http://www.life.hu/trend/20150507-romantikus-francia-manikur-majusra.htmlMájusban egyre több gyönyörködnivaló akad a természetben, de azért nem árt, ha valami feldobja a hangulatot munka közben. Fess vidám színű virágmintát a körmeidre, és imádni fogod – mutatjuk is, hogyan csináld!TrendOrigoKöszöntsd a tavaszt egy álomszép pink manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20150407-tavaszi-manikur-pink-szinben-esztergalyos-viktoria-kesziti-el.htmlÁprilisban már mindennél jobban vágyunk az élénk tavaszi színekre, üde árnyalatokra. Öltöztesd a körmeidet is élénk színekbe - mutatunk is egy csodás, pink manikűrt!TrendOrigoKészíts álomszép minimalista "gyöngysor" manikűrt tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20150312-manikur-es-koromlakk-keszits-minimalista-gyongysor-manikurt-tavaszra.htmlSokszor jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy-egy elegánsabb manikűr ötlete, ezért mutatok most egy kimondottan egyszerűen és gyorsan elkészíthető, de mégis mutatós technikát.Trend--Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!http://www.life.hu/trend/20140624-manikur-fesztivalra-szuper-divatos-es-trendi-igy-keszitheted-el.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! Trend--Színpompás manikűr az indián nyár jegyébenhttp://www.life.hu/trend/20140912-manikur-szeptemberre-esztergalyos-viktoria-kormos-segitsegevel-indian-nyari-kormok.htmlVisszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, sárgulnak a falevelek, és a divatban is egyre inkább hódítanak a nyári neonok helyett a meleg sárgák, vörösek, barnák. Ezek a színek a körmökön is jól mutatnak ám!Trend--Készíts elegáns manikűrt nyár végére - könnyű és nagyon mutatós!http://www.life.hu/trend/20140813-elegans-manikur-trendi-szinben-lila-koromlakkal.htmlEzúttal egy olyan mutatós, de egyszerű manikűr elkészítését mutatom meg, amit akár kezdő körömdíszítők is bátran kipróbálhatnak. Mivel a nyári időszak nemcsak a bulikról, fesztiválokról, hanem az esküvőkről is szól, ezért jó, ha van a tarsolyodban egy-egy elegánsabb ötlet is! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.