Hoppá! Szabó Zsófinak újra rövid haja lett

Forrás: Instagram/ Szabó Zsófi -
frizura Szabó Zsófi hosszú haj rövid haj póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi manapság nagy átváltozóművész lett. Egy évvel ezelőtt vágatta le a haját, majd hirtelen újra hosszú lett, most pedig ismét rövidre váltott a híresség.

Tavaly áprilisban vágatta le hosszú haját a színésznő, amit egy gyönyörű fotósorozattal ünnepelt. Zsófi, aki nagyon dögösen fest kis fekete ruhában, a napokban kivetette póthaját, és megmutatta rajongóinak igazi hajhosszát. Mi imádtuk a rövid haját, de a vállig érő frizura is nagyon jól áll neki.

Forrás: Instagram/ Szabó Zsófi

Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból"

Igazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Nacsa Olivérnek nem ment el a kedve a nősüléstől, sőt "összenyitja" életét szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-nacsa-olivernek-nem-ment-el-a-kedve-a-nosulestol-es-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFérfiakról nem szoktak ilyet állítani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár kiló többlettel beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.TV + BulvárOrigoHarsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + Bulvár--Magyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoRá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Clint Eastwood beszólt a nővé operált Bruce Jennernekhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-clint-eastwood-csunyan-beszolt-a-bruce-jennernek.htmlA hollywoodi világsztár csúnya poént sütött el egy interjú során: Caitlyn Jenner számlájára viccelődött, amit ki is vágtak az adásból.TV + Bulvár--Egy párt alkot Aurelio és VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150609-a-valo-vilag-nyertes-megmutatta-az-uj-baratnojet.htmlNem fogod elhinni, kivel jár most a Való Világ egykori győztese: Aurelio közös fotót posztolt a hivatalos Facebook oldalára.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.