pornószínésznő fotó gyermekkor rövid haj Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő egy gyermekkori fotón mutatta meg, hogyan festett rövid hajjal.

Nemrég azt csodálhattuk meg, hogy milyen csábos rószaszín hajjal Aleska, most pedig rövid hajat villantott. Igaz, a fotó sok évvel ezelőtt készült, amikor még 5. osztályos volt, mégis egyértelműen megállapítható, hogy jól állna a fiús frizura a mostanában artistaként debütáló Aleskának.

Aleska Diamond Forrás: Instagram/Aleska Diamond

„Erre a hajra nincsenek szavak. Ha minden igaz, itt általános iskola 5. osztályos voltam" – írta a kép mellé Aleska.

Vajna Timit vetkőző férfiak szórakoztattákhttp://www.life.hu/bulvar/20150701-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-vetkozo-ferfiak-szorakoztattak.htmlAndy Vajna felesége, Vajna Timi húga és Kelemen Henrietta társaságában legeltette a szemeit az izmos férfitesteken.TV + Bulvár--Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/bulvar/20150630-rekasi-karoly-szinesz-sulyos-balesetet-szenvedett-es-egy-budapesti-korhazban-apoljak.htmlMotorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt a budapesti Honvéd kórházba szállították.TV + Bulvár--Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--Tücsi imádja a tengert, de nem mer bemenni a Balatonba!http://www.life.hu/bulvar/20150630-aryee-claudia-tucsi-a-sportklub-hiradosa-megvadult-a-tengerparton.htmlNem tudja elképzelni a nyarat víz nélkül Tücsi, pedig gyerekkorából kifejezetten rossz élményt hordoz magával a vízparti strandolásról. A műtőasztalon kötött ki egy kellemes, nyári fürdőzés után.TV + BulvárOrigoKarcsú derékkal várja ötvenedik születésnapját Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-karcsu-derekkal-varja-otvenedik-szuletesnapjat-csomor-csilla.htmlCsodásan néz ki Csomor Csilla. Bár nemrégiben néhány epizód erejéig visszatért a Barátok közt kulisszái közé, a színésznő nem keresi a rivaldafényt. De valamit mindig tervez és mindig kitűz valami célt maga elé!TV + Bulvár--Zalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.