fashion week stílusosan nyáron öltözködés stílus nyáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőre vagy hivatalos, de fogalmad sincs, milyen legyen az a ruha, ami csinos, kényelmes a kánikulában, ráadásul még jól is áll? Segítünk egy kicsit, mutatunk 3 szuper szettet, amik biztosan beválnak nyári esküvőkön.

Nude mindörökké

Ugye tudod, mik a tiltólistás színek egy esküvőn? Igen, egy kisfekete ruha mindig beválik, de egy nyári lagzin próbálj inkább valami színt választani. A nude egy igazi adu ász: divatos, mindenkinek jól áll, és nagyon elegáns. Ráadásul remekül működik a tetőtől talpig nude szett is. Ha mégis szeretnéd kicsit megtörni a nude uralmát, kombináld fehérrel vagy fémes árnyalatokkal!

1. Mango 5995 forint 2. Qudo 3. Buffalo pumps 4. Catrice körömlakk 5. Elysian felső és nadrág

Life.hu-tipp

Az elegáns szetthez válaszd ki a tökéletes rúzst - Larion Oscar sminkmester elárulta, melyek a szezon legkedveltebb színei.

Kényelmesen, de csinosan

A magas sarkú az esküvőkön sem kötelező - ha ódzkodsz a kényelmetlen lábbeliktől, bátran válassz egy lapos talpú, de elegáns darabot. A maxiruhák ráadásul sokkal jobban mutatnak egy szép saruval, mint egy tűsarkúval. A mi nagy kedvencünk nyáron a pasztellsárga. Válassz finom anyagokat - muszlint, csipkét -, ezekkel bármilyen szettet ünnepélyessé tehetsz. A sárga nagyszerűen működik türkizzel is, a végeredmény üde, modern és nagyon nyárias.

1. Mango 2795 forint 2. Anna Amelie 53 900 forint 3. H and M 9990 forint 4. Estée Lauder 23 dollár 5. Cuplé 95 euró

Life.hu-tipp

Kevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester ITT bemutatta az idei nyár slágerét!

Mutasd a lábad!

Ha rövidebb ruhát választasz, arra azért figyelj, hogy nem egy esküvőn kell feltétlenül megmutatnod, milyen jól állnak a szuperminik. Egy térdig érő szoknya sokkal csinosabb, ha pedig bevállalsz mintás holmikat is, akkor válaszd a virágmintát: romantikus, elegáns, és idén abszolút stílusos!

1. Asos 61 font 2. Swarovski Eros Rose Pierced Earrings 13 230 forint 3. Avon 1649 forint 4. Furla 60 000 forint 5. Rekavago 72 990 forint

Life.hu-tipp

Mintás holmik 2015 nyarára - ITT megmutattuk, hogyan viseld ügyesen ezeket a ruhákat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.