Gladiátorszandál kontra gyógypapucs - kényelmes darabok 2015 nyarára

fashion week papucs lábbeli lapos cipő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár rajongunk az álomszép tűsarkú lábbelikért, valljuk be, a hét nagy részében nincs nagy kedvünk 10 centis sarkakon átszelni a fél várost. Szerencsére a lapos papucsok, szandálok között idén is van miből válogatni – mutatjuk is kedvenceinket!

Gladiátorszandál, az új őrület

Ez a stílus tényleg megosztja a nőket (és a férfiakat); ha valakin jól áll, az nagyon dögös tud lenni, de sokan úgy is felveszik, hogy egyáltalán nem passzol ez a stílus az alkatukhoz. Pedig a rengeteg pánt miatt különösen fontos lenne arra figyelni, hogy csakis akkor voksolj a gladiátorszandálra, ha vékony a lábfejed és a vádlid is. Ellenkező esetben nagyon erősít ez a fazon!

1. H&M 9990 forint, 2. Mango 6995 forint, 3. Stradivarius 7995 forint, 4. ZARA 34.995 forint, 5. Bagatt, 6. CCC 4790 forint, 7. Bershka 8995 forint

Még mindig gyógypapucsok

Az egypántos darabok, a gyógypapucsra hajazó lábbelik és a magasított talpú papucsok fénykorukat élik, és bár hihetetlenül kényelmesek, sokan mégis ódzkodnak tőlük. Felesleges, egy jól megválasztott cipellő ugyanis remekül működik a csinos holmikkal.

1. Vagabond 70 euró, 2. F&F 3490 forint, 3. F&F 5900 forint, 4. H&M 5990 forint, 5. River Island 40 font, 6. Humanic 7. ZARA 14.995 forint, 8. Bershka 8995 forint

Csak elegánsan!

Lapos talpú darabokból is találsz a palettán vállalható, elegánsabb darabokat. Némi csillogás, egy kis fémes hatás vagy egy csalafinta fazon nagyon feldobja a nyári szandálodat, papucsodat!

1. Promod 24,95 euró, 2. GAP 39,95 dollár, 3. Humanic, 4. ZARA 14,995 forint, 5. Mango 11.995 forint, 6. H&M 6995 forint, 7. CCC 12,500 forint, 8. Cuplé 150 euró, 9. Bagatt, 10. Massimo Dutti 12,995 forint, 11. Stradivarius 7995 forint

Zippy tippje

Császári Zita, Zipy személyi stylist, emellett magazinoknak is készít divatanyagokat, így mindig képben van az aktuális trendekkel. "Idén nagy kedvenceim a fémes hatású szandálok, papucsok és a köves holmik – divatosak, és nagyon modernek. Én magam a papucsokat annyira nem kedvelem, az egypántos daraboknál pedig kifejezetten javaslom, hogy alaposan nézzük meg, milyet vásárolunk. Jól néznek ki, de mivel csak egyetlen pánt tartja a lábat, iszonyú csattogó hangot tudnak produkálni. A gladiátorszandálokat abszolút csak vékony lábú lányoknak javaslom, és az is praktikus, ha a szandálnak vagy a papucsnak van egy minimális sarok- vagy talprésze, az sokkal kényelmesebb. A gyógypapucsokat kifejezetten magas, vékony lányokon tudom elképzelni, az alacsony lányokat nagyon összenyomja ez a stílus. A lábujjközös papucsok idén nem divatosak, azokat tartogassuk a strandra!

Life.hu tipp

Imádjuk a kényelmes loafereket, espadrilleseket, a gyógypapucsot és a kicsit extra, lapos talpú szandálokat, mégsem telhet el nyár anélkül, hogy ne indulnánk útnak egy olyan darabban, amiben tényleg NŐNEK érezzük magunkat. Tűsarkú? Kényelmes? Őrülten dögös? Mutatjuk, miből is érdemes válogatni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.