Egy szál bugyiban pózol Kendall Jenner! Íme, a fotó!

fotózás Kendall Jenner bugyi dögös Calvin Klein fekete-fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian húga, aki régóta szemezget a modellszakmával, egyre több felkérést kap: ezúttal a Calvin Klein fehérneműkampányában pózolt.

Nemrég egy híres kozmetikai cégnek pózolt Kendall Jenner, aki a világ legfurcsább tetoválását varratta magára, most pedig egy nagy divatcég, a Calvin Klein kérte fel fotózásra.

A nemet váltó Caitlyn Jenner lánya egy nagyon dögös fekete-fehér fotót Instagram oldalán is megosztott.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Ejha! 20 évesnek néz ki az 52 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20150706-pamela-jacobs-52-eves-de-20-evesnek-ne-zki.htmlA brit Pamela Jacobs 52 éves, de úgy néz ki, mintha a húszas éveiben járna. Csodálatos külsejét saját bevallása szerint a napozókrémnek és a kókuszolajnak köszönheti.Trend--El sem hinnéd, mivel készül terhessége nehezebb hónapjaira Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150704-kim-kardashian-kulonleges-smink-technikaval-keszul-terhessege-nehezebb-honapjaira.htmlA celebnő legújabb Instagram fotójával azt is megosztotta követőivel, hogyan készül a terhességére.Trend--Ezzel hódíthatsz a strandon! Ilyen egy igazi hableánysmink!http://www.life.hu/trend/20150703-ariel-a-kis-hableany-sminkjet-mutatja-kandee-johnson-a-profi-sminke.htmlA profi sminkes, Kandee Johnson újabb nagyszerű videót tett közzé, amelyben megmutatja, hogyan ragyoghatunk úgy, mint Ariel, a kis hableány.Trend--Világsztár lett a 8 hónapos kislány! Kardashianék már ajándékot is küldtek neki!http://www.life.hu/trend/20150703-kardashian-kids-markaju-sapkaban-fotoztak-le-szulei-vilagsztar-lett-a-8-honapos-kislany.htmlAz Egypt nevű 8 hónapos kislánynak meglepő, de máris 100 ezer követője van a közösségi oldalán, és Kardashianék is felfigyeltek rá; még ajándékot is küldtek neki. De hogy lett ilyen népszerű ez a kisbaba?Trend--Villámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoConchita Wurst gésának állthttp://www.life.hu/trend/20150708-conchita-wurst-eurovizios-gyoztes-enekes-gesanak-oltozott-japanban-es-kulonleges-szertartason-vett.htmlTradicionális Japán ruhában pózolt az Eurovíziós győztes, aki különleges élménnyel gazdagodott Tokióban.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.