Fesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!

fashion week vihar Sziget2015 esőkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!

Télen-nyáron kell egy jó gumicsizma

Működik esős őszi, tavaszi napokon, de a nyári fesztiválokon is kötelező kellék. Ezt a nagy márkák is felismerték, hiszen egyre többen gyártanak gumicsizmákat. Lehet rövid vagy hosszú szárú, a lényeg, hogy szárazon tartsa a lábadat!

1. Asos 27 font 2. Hunter 80 euró 3. CCC 2795 forint 4. Deichman 3490 forint 5. Decathlon 3990 forint 6. Vivienne Westwood 226 euró

Szerezz be egy esőkabátot!

Lehet bármilyen menő és szexi a szetted, ha rommá ázol a fesztiválon. A megoldás egy jó kis esőkabát, ami véd, és stílusossá tesz, mert sokkal jobb, ha egy ilyet viselsz, mint ha megázol a kedvenc koncerted alatt!

1. Decathlon 3490 forint 2. Tchibo 12,995 forint 3. Asos 62 euró 4. Helly Hansen 44.999 forint 5. Topshop 45 font
Ombre, kopott színek, dögös árnyalatok - milyen hajszín hódít 2015 nyarán, a fesztiválokon?http://www.life.hu/trend/20150706-hajszinek-2015-nyarara-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlHa még nem unod az ombre tincseket, akkor szerencséd van, idén nyáron ugyanis még mindig hódít ez a festési technika. Vadon Zoltán mesterfodrászt faggattuk arról, milyen színek, árnyalatok stílusosak a meleg hónapokban a hajfestésben.TrendOrigoVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoDögösen buliznak a világsztárok a Glastonbury Fesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150628-dogosen-buliznak-a-vilagsztarok-a-glastonbury-fesztivalon.htmlA vörös szőnyegen kevés lazaságot engednek meg maguknak a hírességek, a fesztiválokon azonban ők is lelazulnak kicsit. Vasárnap van a Glastonbury Fesztivál utolsó napja - lássuk, ki hogyan bulizott!TrendOrigoFarmersort és maxiruha - fesztiválozz világsztár módra!http://www.life.hu/trend/20140701-fesztivalszezon-igy-oltozz-fel-ha-fesztivalra-mesz-lesd-el-alessandra-ambrosio-kendall-jenner.htmlJúlius elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a VOLT-on, vagy a Balaton Soundon, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket. Trend--Nyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulásahttp://www.life.hu/trend/20150413-emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szulinapos-igy-oltozott-regen-es-most.htmlAz angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.