Courtney Stodden festett idomai ellopták a show-t a Comic Con-on

Forrás: Instagram/Cortneyastodden -
képregény ruha Courtney Stodden
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy ki is az a Courtney Stodden? Ez szinte most lényegtelen, ám azt a "ruhát", amit a minap viselt Comic Con-on, tényleg érdemes megnézni. 

A művésznő a képregényes bulira igazából nem is ruhát választott, hanem egészen mást: 95 százalékban ugyanis csak testfesték borította a testét - ez persze jócskán kiemelte a 20 éves sztár méretes idomait. Hogy bejött -e neki? Természetesen igen, hiszen az estén mindenki róla beszélt. Szinte a hosszú combcsizma volt az egyetleg dolog a szettben, ami valódi volt...

Forrás: Instagram/Cortneyastodden

De hogy miért is volt meztelen? Courtney a Peta támogatójaként vett részt az esten, ez pedig már a sokadik alkalom, hogy valaki meztelenül képviseli a szervezetet.

Ki az a Courtney Stodden?

Valósághow-sztár, vegetáriánus, a PETA szervezet segítője. 16 évesen hozzáment az akkor 50 éves színészhez, Doug Hutchison-hoz, emiatt nagyon sokan támadták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.