Atyaég! Hogy néz ki Melanie Griffith?!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
plasztik szörny Melanie Griffith öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves színésznőről legutóbb készült fotók megrémítettek bennünket. 

Nemcsak azért, mert iszonyatosan megöregedett az egykor sugárzóan szép színésznő, hanem azért is, mert úgy tűnik, őt is megszállta a plasztikfüggőség - jobban hasonlít ma már egy szörnyszülött plasztikrémre, mint egykori önmagára. A sokkoló képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

De nemcsak ezért figyeltünk fel Melanie-ra, hanem azért is, mert szembetűnően halványul a karján az "Antonio" feliratú tetoválása - nyilván szándékosan. Ahogyan korábban megírtuk, Mallika Sherawat állt a sztárpár 18 évig tartó házasságának vége mögött.

Így fest Horváth Éva smink nélkül, fáradtanhttp://www.life.hu/trend/20150711-igy-fest-horvath-eva-smink-nelkul-faradtan.htmlHorváth Éva megmutatta: fáradtan, smink nélkül is ugyanolyan dögös, mint máskor.TrendOrigoÖngyilkosságba menekült a magyar szépségkirálynő! A tragédia megrázta az országothttp://www.life.hu/trend/20150711-ongyilkossagba-menekult-a-magyar-szepsegkiralyno-a-tragedia-megrazta-az-orszagot.htmlÉppen 29 évvel ezelőtt, július 10-én vetett véget életének Molnár Csilla szépségkirálynő. Trend--Kim Kardashian bizarr fotókon pózol fehérneműben - mi jöhet még a traktor után?http://www.life.hu/trend/20150711-kim-kardashian-bizarr-fotokon-pozol-mi-johet-meg-a-traktor-utan.htmlKim Kardashian. Mit is mondhatnánk még róla? A szelfikirálynő ezúttal traktort választott magának, ezzel pózol. Nem értjük. Trend--Íme, Leonardo DiCaprio új nője - brutáldögös dominaszerkóban http://www.life.hu/trend/20150711-ime-leonardo-dicaprio-uj-noje-brutaldogos-foto-a-modell-kelly-rohrbachrol.htmlLeonardo DiCaprio-nak nincs rossz ízlése: Giselle Bündchen, Rihanna meghódítása után nem számítottunk másra, csakis egy ízig-vérig nőre, jó lábakkal. Ez kell most a színésznek. Trend--Íme, a legújabb sokkoló fotó Mariah Carey-ről: ügyetlen és alulöltözött is egybenhttp://www.life.hu/trend/20150702-a-legujabb-sokkolo-foto-mariah-carey-rol-ugyetlen-es-aluloltozott-is-egyben.htmlMegannyi sokkoló fotót láthattunk már Mariah Careyről, de ez talán mindent visz. Trend--Így fest Tóth Vera smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20150523-igy-fest-toth-vera-enekesno-smink-nelkul.htmlSokan mutatták már meg hazai hírességeink közül smink nélküli magukat, ehhez csatlakozott most Tóth Vera is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.