Okkal tapogatja húga mellét Kendall Jenner

Forrás: Balmain -
fashion week modell kampány kollekció Kendall Jenner Kylie Jenner Balmain reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner család két fiatal üdvöskéje, Kylie és Kendall Jenner is ott van a Balmain legújabb kampányának arcai között.

A Kardashian-Jenner család köztudottan jó viszonyt ápol a Balmain divatházzal.

Forrás: Balmain

Annak idején Kim Kardashian és Kanye West szerelmi történetéből kreált magának kampányt a francia divatcég, de a sokszor botrányos megnyilvánulásairól híres valóságshow-sztár előszeretettel öltözteti veszélyes idomait Balmainbe, Kendall Jenner pedig többször dolgozott már együtt a vállalat kreatív igazgatójával. Nem is olyan meglepő hát ezután, hogy a márkának a világhírű testvérpárra esett a választása, akik örömmel mondtak igent a felkérésre. Mi több, Kendall még egy melltapit is bevállalt a biztos hatás kedvéért.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkét itt olvashatod.
Kikéri magának, hogy botoxoltat a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150705-kim-kardashian-nem-botoxoltat-a-masodik-terhessege-alatt.htmlAmerika legnépszerűbb valóságshowsztárja egy topless fotóval adott hangsúlyt szavainak: az ő arca bizony nem a tűtől olyan, amilyen!TrendOrigoFeszes cicik idősebb korban is? Akkor hanyagold a melltartót! http://www.life.hu/trend/20150717-ne-viselj-melltartot-ha-nem-akarsz-megereszkedett-melleket.htmlHa kedves számodra a melleid feszessége, akkor ezentúl hanyagolni fogod a cicifixet.TrendThinkstockBréking! Kim Kardashian ismét barna letthttp://www.life.hu/trend/20150327-kim-kardashian-haja-ismet-barna-lett.htmlEz nem tartott sokáig: alig három héttel a nagy hajszínváltás után ismét sötétbarna tincsekkel kapták lencsevégre a valóságshow-sztárt.Trend--Ez igen! Britney Spears és dögös miniruhája mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20150717-britney-spears-szexi-miniruhaban-jelent-meg-az-espy-dijatadon.htmlCsak úgy ragyogott a popsztár a 2015-ös ESPY díjátadón!Trend--Bugyiban ünnepelte a szabadságot Kendall Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150705-kendall-jenner-bugyiban-unnepelte-az-amerikaiak-fuggetlenseg-napjat-instagramon.htmlHála a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagjának, mindenkinek kellemesebben telt a július negyedike.Trend--Merész bikiniben ünnepelte születésnapját a fürdőruhamodellhttp://www.life.hu/trend/20150716-natasha-oakley-a-szuletesnapjat-is-bikiniben-unnepelte.htmlAz immár 25 éves Natasha Oakley még a születésnapján sem vált meg a ruhadarabtól, amelynek álommelóját is köszönheti.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.