Lilu dekoltázsától megáll a kanál a levesedben

medence szexi dekoltázs fürdés Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a medence habjai közé csobbant, ahonnan szexi szelfivel lepte meg rajongóit.

A sztárok előszeretettel mutatják meg, hogyan hűsítik le magukat a kánikulában. Hétfőn Nádai Anikó fürdött sztártársaságban, Cserpes Laura ledobta a textilt, Görög Zita pedig pancsoló kislánnyá változott. Mára pedig itt van nekünk Lilu, aki a kék habok közül jelentkezett be.

#happy #egyuttegyuttegyutt #jatszunkmintadelfinek

Posted by Lilu on 2015. július 20.
Miley Cyrus ismét sokkolt - Majdnem anyaszült meztelenül pózolthttp://www.life.hu/trend/20150720-miley-cyrus-majdnem-anyaszult-meztelen-pozolt-a-botranyhosno-legutobbi-extrem-fotoja-sokkolo.htmlA botrányhősnőről olyan képet találtunk, ami újfent kiverte a biztosítékot.Trend--Szexi bikinialakot villantott a TV2 sztárja: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-falatnyi-bikiniben-pozolt-egy-vitorlashajon.htmlA Jóban Rosszban színésznője falatnyi bikiniben mutatta meg tökéletes alakját - ja, és a háttér sem elhanyagolható.Trend--Sarka Kata őrülten dögös nyári ruciban pózolthttp://www.life.hu/trend/20150717-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-orulten-dogos-nyari-ruciban-pozolt.htmlPénteki szelfivel lepte meg rajongóit Sarka Kata, aki megmutatta legújabb ruhaszerzeményét. Jól fog jönni a hőségben.Trend--Így shoppingol Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20150717-catherine-zeta-jones-spanyolorszagban-tartott-csajos-napot.htmlA gyönyörű hollywoodi szépség megmutatta, hogyan is néz ki egy igazi csajos kiruccanás a városban.TrendOrigoHoppá! Tetoválást villantott Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150720-cuki-tetovalast-villantott-gaspar-evelin-a-bokajara-varratott-egy-szivet.htmlGáspár Evelin előszeretettel posztol polgárpukkasztó fotókat Instagramjára. Korábban azonban egy helyes kis tetoválást villanatott. TrendOrigo35 éves a világ legjobban kereső modellje - Hogy csinálod, Gisele Bündchen?http://www.life.hu/trend/20150714-gisele-bundchen-35-eves-szuper-fotok-a-modellrol.htmlGisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A szupermodell ma 35 éves - összeszedtük néhány nagy pillanatát.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.