10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusától

Forrás: AFP -
fashion week ruha vörös szőnyeg Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Jennifer Lopez megjelenik a vörös szőnyegen, nem lehet nem odafigyelni rá. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre, amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Jennifer legalább ezerszer volt már a vörös szőnyeg királynője, de íme 10 alkalom, amikor tényleg hátast dobtunk a stílusától. 

1. Jennifer 2000-ben, a Grammy-gálán viselte ezt az álomzöld Versace kreációt, ami abszolút ikonikus darab lett a gardróbjában. Kihívó volt, merész, őrülten szexi, és a ruha láttán a fél világ azt találgatta, hogyan oldotta meg, hogy nem szabadultak el a mellei...

Forrás: AFP/Vince Bucci

2. A világsztár várandósan is csodaszép volt: a 2007-es Oscaron viselte azt a Valentino ruhacsodát, aminek a hátától egyszerűen elaléltunk.

Forrás: AFP

3. De nem kell mindig hosszú estélyi: Jen az Ilyen a formám című film 2010-es premierjére egy aszimmetrikus, bőr Lanvin rucit választott. A stílus tőle merőben szokatlan volt, de mi tetőtől talpig imádtuk a szettet, különösen a hatalmas nyakéket, amitől hihetetlenül elegáns lett a sztár megjelenése.

Forrás: AFP, Northfoto

4. Jennifer imádja a vöröset, a pirosat - egyik legszebb meggypiros kreációját a 2011-es Met-gálán viselte. A ruha a Gucci-divatházat dicséri.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

5. A 2013-as Grammy-díjátadón a világsztár az aszimmetrikus fazon és a combvillantás mellett döntött: a fekete Anthony Vaccarello darab egyszerre volt dögös és nagyon elegáns.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

6. A 2014-es Billboard Music Awardson JLo mindenkit lenyűgözött az álomszép, tűzvörös Donna Karan ruhakölteményével.

Forrás: AFP

7. Ruha is, meg nem is? A 2014-es MTV Video Music Awardson Jennifer keltette a legnagyobb feltűnést az ezüst Charbel Zoe kreációjával. Az pedig, hogy ennyire tökéletes az alakja, már-már egészen felháborító...

Forrás: AFP

8. Az idei Oscar-gálán sok színésznő tehette fel magának a kérdést: hogy lehet az, hogy Jennifer Lopez képes volt ellopni a show-t? Pedig megtette: az Elie Saab ruhában nem villantott, nem kacérkodott, mégis meseszép volt.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

9. A tetőtől talpig fehér csipke gondolata nem dobott fel bennünket, amíg meg nem pillantottuk JLo ruháját. A 2015-ös Billboard Latin Music Awardson is viselt Zuhair Murad jumpsuit senki máson nem mutatna úgy, mint a világsztáron.

Forrás: AFP/Rodrigo Varela

10. Bár az idei Met-gálán Kim Kardashian és Beyoncé is az áttetszőre szavazott, nálunk Jen vitte a prímet: ez a Versace kreáció minden szögből tökéletes volt.

Forrás: AFP

/1109/N_zz_201192322292

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.