Lesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller

Forrás: AFP/Jason Merritt -
lesifotók színésznő Sienna Miller melltartó smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.

A Szerelem határai és az Alfie csinos színésznője, aki egyébként gyönyörű, ezúttal nem sokat foglalkozott a külsejével, mielőtt utcára lépett. Elképzelhető, hogy azért fest ennyire lestrapáltan a színésznő, mert a napokban bontotta fel eljegyzését vőlegényével, Tom Sturridge-el. Mindenesetre átgondolhatta volna az outfitjét, mielőtt nyilvánosan mutatkozik: egy melltartó és némi smink nagyon hiányzik... A fotókat ITT nézheted meg.

Sienna Miller Forrás: AFP/Jason Merritt

Sienna szülei még kiskorában elváltak, a gyermekek édesanyjukkal Londonba költöztek. Siennat édesanyja egy bentlakásos iskolába küldte, Surrey-be, ahol a lány ügyesen megtalálta a kiskapukat, ivott, elcsábította a kertészt, de ugyanebben az időben kezdett vonzódni a művészetek felé is. A középiskola befejezése után Sienna visszaköltözött szülővárosába, New York-ba, színészetet tanult és több színpadi szerepet is kapott. Pár év után Sienna visszatért Londonba, ahol felfedezték tehetségét, kisebb szerepek után az Alfie című filmben debütált. A film forgatása alatt Sienna beleszeretett partnerébe, Jude Law-ba, és miután a színész elvált Sadie Frost-tól 2004 végén megkérte Sienna kezét, de nem házasodtak meg.

Még soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20150721-meg-soha-nem-volt-ennyire-dogos-teste-heidi-klumnak.htmlHeidi Klum szupermodell testére jó ránézni. TrendOrigoÍgy fest Kapócs Zsóka smink nélkül - Szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20150721-igy-fest-kapocs-zsoka-smink-nelkul.htmlA smink nélküli világsztárok mellett immár hazai celebjeink is előszeretettel mutatják meg: igenis, festék nélkül is csodaszépek. TrendOrigoZimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoZimány Linda is beszállt az Il Bacio de Stile aukcióbahttp://www.life.hu/trend/20150721-zimany-linda-is-beszallt-az-il-baco-aukcioba.htmlJúlius végén zár be Gattyán György luxusáruháza, az Andrássy úti az Il Bacio Di Stile. Az utolsó napokban a méregdrága termékeket árverésen lehet megszerezni, jóval az eredeti ár alatt. Zimány Lindának is felcsillant a szeme egy táska láttán…TrendOrigoNapirém: Courtney Love is beállt a plasztikszörnyek sorábahttp://www.life.hu/trend/20150717-minden-napra-egy-plasztikrem-ezuttal-courtney-love.htmlLassan sorozatot indíthatnánk azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik torzszülöttre botoxoltatták magukat.TrendNorthfotoAtyaég! Hogy néz ki Melanie Griffith?! http://www.life.hu/trend/20150716-atyaeg-hogy-nez-ki-melanie-griffith-plasztikrem-lett-es-szornyszulott.htmlAz 57 éves színésznőről legutóbb készült fotók megrémítettek bennünket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.