Stílusosan a nyaraláson is - Öltözz az országhoz, ahová utazol!

utazás biztonságos nyaralás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódítani akarsz a nyaralás alatt is? Szívesen öltöznél úgy, ahogy a helyiek? Minden országnak megvan a maga stílusa, divatja, klasszikus kedvencei – inspirálódj belőlük bátran!

Olaszország? Akkor tengerészstílus!

A tengerészstílus örök klasszikus, különösen a nyári hónapokban. Imádjuk, mert csinos, laza, mindig trendi, és kombinálni sem nehéz. Halmozd a csíkokat, kiegészítőknek pedig válassz fehér, esetleg piros holmikat!

1.Pupa 2. Calzedonia melltartó 13 000 forint 3. H&M 5990 forint 4. Obag 64,50 euró 5. Tom's 59 dollár 6. NonPlusz

Görögország? Öltözz a kék tengerhez!

A gyönyörű tengerpartokról a türkiz és a menta jutnak eszünkbe, amik a nyár klasszikus trendszínei. És mi más passzolna jobban egy fülledt görög estéhez, mint egy empire szabású elegáns, légiesen könnyű ruha?

1. Michael Kors 205 dollár 2. Mango 3. Topshop 49 font 4. Bagatt 32,50 euró 5. OPI

Tunézia: jöhet a sivatag!

Napfény, bazárok, sivatag – ha Tunéziába indulsz, ne hagyd otthon a khaki, a barna és a homokszínű szettjeidet. A réteges öltözködés a meleg miatt is fontos, és kifoghatsz egy-két hűvös estét is. Kalandra fel!

1. YAYA 2. Estée Lauder 30 dollár 3. F&F 3490 forint 4. Mango 29 995 forint 5. H&M 3990 forint 6. Humanic
Túlélőcsomag fesztiválra - 5+1 dolog, ami mindig legyen náladhttp://www.life.hu/trend/20150729-tulelocsomag-fesztivalra-ezek-a-dolgok-mindig-legyenek-nalad.htmlMég közel sincs vége a fesztiválszezonnak, sőt! Azt mindenki tudja, hogy pénztárca, papírok és zsepi nélkül ne induljon útnak, no de mi az a többi női holmi, aminek mindig érdemes ott lennie a túlélőcsomagban? Megmutatjuk!TrendThinkstockA Baldwin lányok elfoglalták a vörös szőnyeget - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150731-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-hilaria-es-ireland-baldwin-eva-mendes.htmlAbszolút uborkaszezon van Hollywoodban is, de szerencsére ott vannak a Baldwin lányok, akik bármikor fel tudják dobni a vörös szőnyeget. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendOrigoKi volt a legdögösebb Bond-lány az elmúlt 20 évből? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150723-ki-volt-a-legdogosebb-bond-lany-az-elmult-20-evbol-megmutatjuk.htmlNovemberben kerül mozikba az új James Bond, aminek a napokban ki is jött az előzetese. Vélhetően a férfiak a szokottnál is jobban várják a macsómozit: Bond-lány lesz ugyanis a hiperdögös Monica Belluci és az őrülten szexi Léa Seydoux. Ez a duó egészen biztosan legendás lesz a Bond-lányok történelmében, de azért lássuk, kikkel kell felvenniük a versenyt az utóbbi 20 évből. Trend--Nyáron is kötelező a melltartó? Így gyűlöljük és szeretjük mi, nőkhttp://www.life.hu/trend/20150727-nyaron-melltarto-lehet-e-nelkule-vagy-mindig-illik-es-kell-is.htmlDús keblekkel elég nehéz megoldani az életet melltartó nélkül - vallják a szerencsések táborába tartozók, akik sokszor irigylik a kis mellűeket, főképp a kényelmi szempontok miatt. De a kánikulában van ember, aki örömmel veszi magára ezt a ruhadarabot? Az illem vagy a kényelem a fontosabb? Így vélekedünk erről mi, nők. TrendThinkstockEmily Ratajkowski lenne "a csúnya lány"http://www.life.hu/trend/20150802-emily-ratajkowski-nagyon-elvezi-hogy-mindenki-a-labai-elott-hever.htmlNem telhet el nap Emily Ratajkowski szuperszexi fotói nélkül. Ezúttal a GQ magazinnak állt modellt a szépség, és kendőzetlenül mesélt a szexualitásról is. TrendOrigoVilágsztárok, amikor koszorúslánynak állnakhttp://www.life.hu/trend/20150727-vilagsztar-koszoruslanyok-ki-a-legszebb.htmlMit szólnál, ha a koszorúslányod Rihanna vagy Jessica Biel lenne, és jobban figyelnének rá, mint rád, a menyasszonyra? Vagy a barátság áll mindenek felett? A világsztárok is rajonganak a lagzikért, és egy számukra kedves személyért bármikor beállnak koszorúslánynak. Mutatjuk is, ők hogyan csinálják!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.