Hibázott egyáltalán valaha? A szülinapos Charlize Theron a vörös szőnyeg királynője

színésznő Sean Penn Charlize Theron vörös szőnyeg szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel sem olyan kacér, mint Jennifer Lopez, de nem olyan unalmas, mint Sandra Bullock. Nicole Kidmannel ellentétben az ő arcán nem látható minden egyes szépészeti beavatkozás nyoma (pedig egészen biztosan neki is volt néhány), de játszani, na, azt nagyon tud. Charlize Theron megjelenésében mindig van valami királynői, annak ellenére is, hogy komoly családi drámák és szívet tépő szakítások állnak a háta mögött. Kedvenc dél-afrikai színésznőnk épp ma 40 éves - mutatjuk is, miért imádjuk őt annyira a vörös szőnyegen!

Ben Afflecknek őt kellett volna választania?

2000-ben együtt jelentek meg közös filmjük, a Hulla, hó, telizsák premierjén. Elég jól mutattak együtt, talán Ben is jobban járt volna, ha lecsap a szép színésznőre.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Nála jobban senkinek sem áll a rövid haj

Merészség Hollywoodban rövid frizurával próbálkozni, Charlize azonban ezt teszi, és tette 2000-ben, Cannes-ban is. Akinek ilyen szép arca van, annak muszáj ideirányítani a figyelmet!

Forrás: AFP/Pascal Guyot

Amikor előtör a démon

2001-ben meglepően dögös szettben pózolt akkori filmpartnere, Keanu Reeves oldalán.

Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Jennifer, figyelj!

Nocsak, nocsak, erről a ruháról el is feledkeztünk: Charlize 2003-ban az Olasz meló premierjén elég merészre vette a figurát. Ezt a cuccot JLo is biztosan bevállalta volna!

Forrás: AFP/Mychele Daniau

Helló, Oscar!

Charlize 2004-ben Oscar-díjat kapott A rém című filmért. A színésznő egy Gucci ruhacsodát választott, amit imádtunk, egyetlen kifogásunk mindössze annyi, hogy Charlize úgy fest, mintha beleesett volna egy vödör önbarnítóba. De még egyszer leírjuk: a ruha mesés!

Forrás: AFP

Kékben mindörökké

Pár héttel később Cannes-ban már normális bőrszínnel és ezzel a szépséges ruhakölteménnyel bűvölte a rajongóit, és persze bennünket.

Forrás: AFP/Pascal Guyot

Charlize, a kaméleon

2005-ben rövid fekete hajjal próbálkozott a színésznő. A váltás elég látványos, ehhez kétség sem férhet, de azért dögös lett a végeredmény!

Forrás: AFP/Hector Mata

Mellélövés vagy kreativitás?

2006-ban az Oscar-gálára egy Dior ruhát választott a színésznő, ami leginkább egy ajándékcsomagra emlékeztetett, ráadásul kissé öregítette is a világsztárt. Nektek hogy tetszik?

Forrás: AFP/Jeff Haynes

Hogy tetszik a ruha?

Hódítsd meg Velencét!

2007-ben a velencei filmfesztiválra választotta a színésznő ezt a cseppet sem szokványos kreációt. Mi imádtuk!

Forrás: AFP/Christophe Simon

A romantika királynője

A dél-afrikaiak kedvence a 2012-es Golden Globe-díjátadón egy Dior Couture darabban tündökölt. Neki remekül áll a romantikus stílus, és a frizurája is szuper!

Forrás: AFP

Feketében is csodaszép

Charlize-nak a fekete is remekül áll. Ez a sötét, áttetsző ruhacsoda az egyik kedvencünk az összeállításból.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Egyszerűen nagyszerű

3 éve viselte a színésznő ezt a gyönyörű, peplumos vörös ruhát. A frizura sincs túlkombinálva - isteni az egész úgy, ahogy van!

Forrás: AFP/Joe Klamar

Hófehérben

A 2 évvel ezelőtti Oscar-gálára szuperrövid lett a színésznő haja, de a roppant nőies estélyivel tökéletes az összhatás!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Így az igazi!

Pár hónappal később, 2013 végére már nőtt a frizura. Szerintünk ez a hossz maga a tökély!

Forrás: AFP/Kevin Winter

A szavunk is eláll

Oscar, 2014, Dior - ez igen, Charlize!

Forrás: AFP

Az álompár

Tavaly a Met-gálán Charlize és Sean volt a legstílusosabb sztárpár. Nem igaz?

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kanárisárga álomruha

Még hogy a szösziknek nem áll jól a sárga? Pár hónapja Cannes-ban Charlize ebben a csodás - naná, hogy Dior! - ruhában bűvölt el bennünket, és Sean Pennt is. Ez volt az egyik utolsó alkalom, hogy együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Forrás: AFP/Loic Venance

Hogy tetszik a színésznő stílusa?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.