szépészeti beavatkozás smink drakula-terápia Courtney Cox bőrápolás Jennifer Aniston szépészeti műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a szépségről van szó, a legtöbb nő bármire képes, ebbe pedig beletartoznak az extrémebbnél extrémebb eljárások is. Most összeszedtük azokat az extrém módszereket, amelyeket sok nő csak azért választ, mert abban bíznak, hogy segítségükkel olyanok lesznek, mint a sztárok.

Amire Kim Kardashian is esküszik

Egy népszerű és pár éve ismert dekoltázsszépítő kezelés, a Drakula-terápia lényegében egy lézerterápia és egy plazmainjekciós kúra ötvözete. A lézeres kezelés során tűszúrásszerű pontokban megégetik a bőrt, ettől csökkennek a ráncok, és a bőrszövetek is felfrissülnek, ami annak köszönhető, hogy a bőr kollagéntermelése fellendül. Ezt követően az injekciókúra során vért szívnak le a karból, elkülönítik benne a vérlemezkéket, majd visszainjekciózzák a mell körüli területbe nagyjából 60 tűszúrással. A vérlemezkék olyan vegyületeket szabadítanak fel a szervezetben, amelyek segítik a regenerálódást. Az egész eljárás nagyjából egy órát vesz igénybe, ám ahhoz, hogy igazán hatásos legyen, három kezelésre van szükség, az eredmény pedig 3-6 hónap múlva válik láthatóvá. Kim Kardashian mellett Kate Hudson is a terápia lelkes rajongói közé tartozik.

Kim Kardashian Forrás: AFP/Rick Diamond

Ezért örökké fiatalosak a Jóbarátok sztárjai

Egy másik eljárás során ultrahang segítségével, a bőr felszínének megsértése nélkül a mélyebben található bőrszöveteket célozzák meg a szakemberek, amelytől feszesebbé válik a bőr és az izomszövetek. Ebből már egy kezelés is elegendő, ráadásul az Egyesül Államok Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrzési Hivatala is jóváhagyta az eljárást. Courtney Cox és Jennifer Aniston is ennek a módszernek a nagy rajongója.

Jennifer Aniston Forrás: AFP/Christopher Polk

A rádiófrekvencia is hódít Hollywoodban

Mások inkább a rádiófrekvencia segítségével fiatalítják magukat, a bőr mélyére juttatott rádióhullámok ugyanis képesek szabályozni a bőr faggyúmirigyeinek működését, ugyanakkor élénkítik a kollagénrostokat, összehúzzák és munkára fogják őket, így a bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát, tömörségét - Amanda Holdennek például ez a kedvenc kezelése.

Amanda Holden Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A kék hámlasztásos módszer is hatásos lehet, ehhez először triklórecetsavat tartalmazó szerrel kenik be a bőrt, amit húsz percig kell fennhagyni, majd ezt eltávolítják, de további 24 órán keresztül kék árnyalatú marad a bőr, hogy a szakember lássa, hol alkalmazta a hámlasztást.

Hialuronsav, te csodás!

Hialuronsavas ráncfeltöltésnél a hialuronsavat injekciós tűvel a bőr alá fecskendezik, majd elmasszírozzák, hogy egyenletes legyen. Ebből általában három kezelésre van szükség, amelyek között hat hét szünetre van szükség. Hogy működik-e? Nézd meg Penélope Cruz arcát - a színésznő rajong ezért a módszerért!

Penelope Cruz Forrás: AFP/Robyn Beck

Akik a mikrodermabrázióra esküsznek

Naomi Campbell a mikrodermabrázióra esküszik, amely során a bőr legfelső, elhalt hámrétegeit távolítják el. A beavatkozás serkenti a hám legmélyebb részén lévő bazális sejtek osztódását, ezáltal elősegíti a regenerációt is. A hám alatt fekvő irhában gyorsítja a kollagén termelődését, így javítja a bőr rugalmasságát, feszességét.

Naomi Campbell Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Jöhet a dermaroller!

A dermaroller kezelés szintén ideális azoknak, akik az arc és a dekoltázs területén szeretnék fiatalítani bőrüket. Először egy érzéstelenítő krémmel kenik be a bőrfelszínt, majd egy speciális szérumot masszíroznak a bőrbe, végül a dermarollerrel – ami több apró tűből álló görgős készülék – végigmennek az egész területen. Nem túl kellemes, de viszonylag gyors eljárás, nagyjából tíz percet vesz igénybe. Valószínűleg senkit nem lep meg, ha azt írjuk, hogy Kim Kardashian ezért a kezelésért is rajong. Igazából arra lennénk kíváncsiak, mi az a szépészeti kezelés, amit a celebasszony még nem próbált ki...

Reese Witherspoon a mezoterápia szerelmese

Akinek egyik fenti módszer sem szimpatikus, még mindig választhatja a biomimetikus mezoterápiát, amely során hialuronsavat, retinolt és peptideket injekcióznak a bőrbe. A megfelelő hatás érdekében itt is 3-4 hetes kezeléssorozat szükséges.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez
Nóci bevállalta! Plasztikáztatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20150805-noci-czifra-noemi-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-megplasztikaztatta-az-arcat.htmlAz egykori műsorvezetőnek elege lett a negatív kritikákból, ezért vállalata a különleges beavatkozást.Trend--Könnyű arckrémek nyári smink alá - ezek biztosan beválnakhttp://www.life.hu/trend/20150731-konnyu-arckremek-nyari-smink-ala-ezek-biztosan-bevalnak.htmlA bőrápolás télen-nyáron fontos, ám a melegben érdemes tápláló, mégis nagyon könnyed arckrémet használnod a smink alá. De milyen szempontok szerint érdemes válogatni? Larion Oscar sminkmester elárulja!TrendThinkstockTyra Banks valós arca nagyon ijesztőhttp://www.life.hu/trend/20150618-tyra-banks-modell-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlA modell bevállalta: smink nélkül mutatta meg magát követőinek. Tiszteljük azért, hogy ezt megtette, de mi eléggé megijedtünk tőle.Trend--Szépségkampány arca lett a transznemű modellhttp://www.life.hu/trend/20150605-andreja-pejic-transznemu-modell-egy-kozmetikai-ceg-arca-lett.htmlAndreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.Trend--Hoppá! A nővé vált Bruce Jenner egy szépségkampány arca lesz!http://www.life.hu/trend/20150604-bruce-vagyis-caitlyn-jenner-egy-szepsegkampany-arca-lesz.htmlCaitlyn Jenner, úgy látszik, lánya, Kendall nyomdokaiban lép, ugyanis a nemátalakító műtétek után a divatipar felé kacsingat.Trend--Ejha! Sophie Marceau bugyit villantotthttp://www.life.hu/trend/20150515-sophie-marceau-bugyija-kivillant-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA tettes pedig nem más, mint a gyönyörű Sophie Marceau.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.