Kamionnal ütközött! Már jobban van a 40 éves, várandós színésznő, Amanda Holden

Fiona Amanda Holden Shrek baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Holden színésznőnek három napig kellett lábadoznia balesete után. A Shrek című musical hősnője egy kamionnal ütközött nemrég, a baleset után kisebb sokkot kapott, és a feje is megsérült.




AFP
AFP

A színésznő múlt hét közepén ment lányáért az iskolába, amikor egy kisebb kamionnal karambolozott. Egy, éppen a helyszínen tartózkodó idegen vitte őt kórházba, ahol ellátták a kisebb sérüléseket, és megállapították, hogy a magzatnak nem esett baja. A színpadon Fiona megformálóján nyoma sem volt már a baleset okozta stressznek és a sérüléseknek - üdén és kipihenten kezdett dolgozni, mindössze egy kis seb emlékeztetett a bal kezén a korábbi tragédiára. A színház előtt rajongók várták a balesetben felépült sztárt, aki boldogan osztott autogramokat. Amanda korábban a közösségi oldalán is boldogan újságolta a visszatérését: "Visszatérek a Shrekbe! Élvezzétek a show-t! Már előre örülök, hogy találkozhatok veletek!"

Amanda négy és fél hónapos terhes, és azért is aggódott a kisbaba miatt, mert tavaly és az idei év elején már elvesztett egy magzatot. "Amanda azért ijedt meg, mert ez lett volna 18 hónapon belül a harmadik vetélése. Tudta, hogy amilyen gyorsan csak lehet, kórházba kell mennie. Tisztában van azzal, hogy nagyon nagy szerencséje volt, hogy nem történt nagy baj a baleset során" - vallotta a színésznő egy közeli ismerőse. Amanda októberig alakítja Fionát a színázban, őt a Girls Aloud együttes énekesnője, Kimberley Walsh váltja majd.

Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.