fashion week türkiz tenger zöld szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még javában tombol a nyár, és bár nagyon csábítóak az őszi színek is, de lesz még időd arra, hogy közülük válogass. Augusztusban egy különlegesen szép színre esett a választásunk: a tengerzöld kicsit kékes, kicsit zöldes, kicsit türkizes, és már csak egyetlen kiegészítő is nagyon feldobja a mindennapokat. Mi imádjuk, és reméljük, ti is fogjátok - meg is mutatjuk, mivel kombináljátok a hónap színét!

A menta és a türkizután ismerd meg a tengerzöldet, ami nyáron igazi alapszín, de ősszel sem kell a szekrény mélyére süllyesztened ezeket a holmikat. Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, kiknek áll a legjobban ez a szín, és mivel érdemes kombinálni. ,,Én a melegebb tavasz, a nyár és a tél típuső nőknek javasolnám, az ő bőr és hajszínükhöz passzol a legjoban a hideg tengerzöld. Kombinálni is bátran lehet más színekkel; szerintem a fehérrel tökéletes nyári duót alkotnak, de bézzsel, halványszürkével és türkizzel, mentával is nagyon mutatós."

Beleszerettél a tengerzöldbe? Inspirálódj kicsit!

Hófehérrel tökéletes

A csajos cuccok edzőcipővel kombinálva még mindig hódítanak, és az sem baj, ha nagy a stílusok között a kontraszt - sőt!

1.Stradivarius 1795 forint 2. H and M 9990 forint 3. Zara hajpánt 4995 4.Salamander táska 5. Puma 37 euro

Mentával elegáns

A menta és a rózsaarany istenien passzol az erőteljesebb tengerzöld árnyalathoz - nem igaz?

1. Avon csipkés hatású körömlakk 899 forint 2. Eosine 3. Buffalo Humanic 4. Swarovski 26.900 forint 5. Mango 79 dollár

Szürkével még ősszel is viselheted

Egészen biztosan lesznek még hűvösebb nyári napok, de akár ősszel is simán működik ez a kombó: szürkével modern, kicsit sportos, de nagyon trendi!

1. Van Graaf 2. H and M 3490 forint 3. Mac 4. Topshop 36 font 5. Kurt Geiger 89 font 6. Mango 19.99 dollár

Hogy tetszik a tengerzöld?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.