Micsoda test! Pucéran pózol az 57 éves Sharon Stone

Forrás: Haarper's Bazar -
plasztikai műtét címlap Sharon Stone meztelen Elemi ösztön magazin Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 évesen is fantasztikus formában lévő színésznő igencsak kitárulkozik a Harper's Bazaar szeptemberi címlapján. 

Kim Kardashian tudna mit tanulnia nála jóval idősebb színésznőtől - Sharon Stone képei ugyanis guszták, ízlésesek, és nagyon szexisek. Így kell pucéran pózolni! Az Elemi ösztön sztárjával a magazin interjúzott is, Sharon pedig elárulta, ő igenis igénybe veszi az arcfeltöltést, inkább ezt preferálja a plasztikai beavatkozásokkal szemben. Mi értékeljük, hogy míg a legtöbb sztár csak tagad és tagad, ő beismeri a beavatkozásokat.

Forrás: Harper's Bazar

A színésznő 2001-ben stroke-ot kapott, ami nyomot hagyott az arcán is. Az orvosok platinatekercseket helyeztek el a testében, Sharonnak pedig 2 évbe telt, mire megtanult együttélni a betegségével. Különböző ételallergiái lettek a testébe helyezett idegen dologtól, úgy rezte, mintha az egész DNS állományát lecserélték volna. Mostanra azonban már makkegészséges, és jobban néz ki, mint valaha!

Forrás: Harper's Bazar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.