Cinthya Dictator smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori sztárjától már megszokhattuk, hogy extrém fotót posztol. Nos, most is ezt tette. 

A képzőművész lányt gyakran láthatjuk meghökkentő képeken pózolni, és Cinthy most is kitett magáért: natúr nőként fotózkodott. A képét az Instagramon közel ezren lájkolták és nem kevés bókot is kapott. Nézzétek!

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

Dukai Regina tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20150902-dukai-regina-tetovaltatott.htmlDukai Regina beújított egy díszt a testére, amit meg is mutatott közösségi oldalán.TrendOrigoÍgy fest a nagyon terhes Kim Kardashian fürdőruhábanhttp://www.life.hu/trend/20150902-kim-kardashian-hat-honapos-terhesen-bikiniben-fotozkodott.htmlA 34 éves celebnő kislányával, North Westtel élvezte a homokos tengerpartot – persze egy fotós kamerái előtt.Trend--Miley Cyrus is rajong a ritka genetikai rendellenességgel született modellérthttp://www.life.hu/trend/20150902-melanie-gaydos-modell-ritka-genetikai-betegsegebol-csinalt-maganak-karriert.htmlMelanie Gaydos, akit a divatvilág legújabb üdvöskéjeként emlegetnek, veleszületett genetikai betegségéből csinált magának karriert modellként.Trend--Hihetetlen! 15 évet is letagadhatna Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20150902-salma-hayek-szineszno-15-evet-is-letagadhatna-bombaformaban-van.htmlA 48 éves színésznő egy talkshow-ban mutatta meg, mennyire dögösen fest mostanában.Trend--Extrakarcsú derekat és méretes dekoltázst villantott DJ Seherezádéhttp://www.life.hu/trend/20150901-vv-seherezade-indoneziaban-turnezik.htmlAz egykori villalakó, aki ma már dj-ként járja a világot, a meseszép Indonéziába érkezett lemezlovasként.TrendOrigoBritney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-sminkek-larion-oscar-elmondja-kinek-volt-a-legszebb.htmlSzinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.