Ennél mesésebb képet még nem láttunk Debreczeni Zitáról

Taormina Olaszország Bódi Sylvi romantika szerelem Szicília Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi szája is tátva maradt a modell szépséges fotója láttán, ami az olaszországi Taorminában készült.

Gianni ismét romantikus utazásra vitte kedvesét, Debreczeni Zitát. A modell nyáron már bejárta az Ízek, imák, szerelmek itáliai helyszíneit, most pedig a lenyűgözően szép Taormina következett, ami Szicíilia szigetének legnagyobb városa. Zita ott csodaszép kék ruhában pózolt egy templom bejáratában. Barátnője, Bódi Sylvi pedig meg is jegyezte a fotó mellett: „De szép vagy, a mindenedet".

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita

Tudj meg mindent Szicíliáról

Szicília az a hely, ahova mindenki szeretne eljutni életében legalább egyszer. És hogy miért? Ez a gyönyörű mediterrán sziget hatalmas élményt nyújt a világ minden tájáról érkező utazó számára: különleges bortúrák, fantasztikus ételek, pihentető strandolás, történelmi kalandozások, izgalmas kulturális programok – a Life.hu cikkéből mindent megtudhatsz erről a lenyűgöző szigetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.