Ejha! Jön a menstruáló Barbie baba

Forrás: Toytalk -
baba menstruáció játék Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pattanásos és narancsbőrös baba után most egy újabb elképesztő játék kerül a boltok polcaira, mellyel a gyártók a kislányoknak szeretnének segíteni. 

Egy évvel ezelőtt a Lammily babák megálmodója, Nickolay Lamm egy különleges kollekciót készítetett, melyben átlagos külsővel rendelkező, és kevesebb sminket viselő babákat dobtak piacra. Most egy újabb szettel rukkolnak elő, mely segít felvilágosítani a menstruációval kapcsolatban a kislányokat. A csomagban ismeretterjesztő kiskönyv, naptár, matricák, illetve betétek találhatóak - írja a The Stir Cafemom.

Forrás: Toytalk

A gyártó úgy gondolja, hogy a menstruáció még ma is tabunak számít, és sokan nem mernek beszélni róla. Többen felháborodtak a kezdeményezés láttán, azonban Nikolay Lamm úgy nyilatkozott, hogy ezt nem viccnek szánják, és fontosank tartja hogy beszéljenek erről a témáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.